Tarjoukset

Unelmiesi talviloma luonnon keskellä Lomalehdon hyvin varustetuissa hirsimökkeissä

Hinnat alkaen 120.00 € / vuorokausi

Unelmiesi joulu tai uusi vuosi 2021 Lomalehdossa!

Tervetuloa viettämään unelmiesi joulu tai uusi vuosi Lomalehdossa Saimaan rannalla, omassa rauhassa, omalla porukalla! Lehtolan lomamökit sijaitsevat kuvankauniissa Itä-Suomessa, Savonlinnan läheisyydessä, kirkasvetisen Pihlajaveden rannalla.

Lomalehdossa on neljä erilaista ja hyvin varusteltua, ympäri vuoden asuttavaa lomamökkiä omalla rannalla ja majoittumaan mahtuu mökistä riippuen 6-8 henkeä.
Katso tarkemmat kuvaukset mökeistä

Unelmiesi joulu omalla porukalla

Joulunaikana Lomalehdossa on mahdollista viettää joulu rauhallisissa merkeissä ihan omalla porukalla.

Hinnoittelimme joulun maltillisesti, kolmen vuorokauden joulunvieton saatte hintaan 165 €/vuorokausi, 5-8 hengen mökissä. Tarjoamme siis kolmen yön joulun 495,00 eurolla. Jos haluatte, että petaamme teille sängyt valmiiksi veloitamme petivaatteista 15,00 euroa henkilöä kohden. Loppusiivous kuuluu meille ja teemme sen erityisen tarkasti näin korona-ajassa. Jos haluatte viipyä pidemmän tai lyhyemmän ajan, pyydä tarjous!

Halutessanne meiltä löytyy aktiviteetteja jouluun, kuten joulukuusen hakuretken ja joulukuusen koristeet. Joulupukin voimme järjestää myös. Jouluaattona on tunnelmallinen jumalanpalvelus lähikirkolla Lohilahden pienellä kyläkirkolla. Joulukinkun paisto perinteisessä leivinuunissa onnistuu myös. Joulusaunat on helppo järjestää mökin omassa saunassa, osassa mökeissä mahdollisuus myös paljuun (Mäntyniemi ja Karhunpesä, lämmitys asiakkaalle valmiiksi 90 €, seuraavat lämmitykset voi hoitaa itse). Luontopolku ihan lähellä, lumitilanteen salliessa hiihtolatu ja pulkkamäki. Pulahtaminen Saimaaseen onnistuu myös, teemme avannon teille valmiiksi.

Lisää tietoa aktiviteeteista löydät täältä tai kysymällä räätälöimme palvelut juuri teidän toiveidenne mukaisesti.

Uusi vuosi 2021 vaihtuu luonnon keskellä Lomalehdossa

Rakettivapaa uusi vuosi Lomalehdossa ihan omalla porukalla. Tule viettämään tunnelmallinen ja rakettivapaa uusi vuosi 2021 Lomalehdossa. Tottakai nelijalkaiset perheenjäsenet ovat tervetulleita, muistathan kuitenkin ilmoittaa lemmikeistä varausta tehdessäsi.

Uuden vuoden aikana, hinnoittelimme kolmen vuorokauden 165 €/vuorokausi 5-8 hengen mökissä. Tarjoamme siis kolme yötä Lomalehdossa uuden vuoden aikaan 495,00 eurolla. Jos haluatte, että petaamme teille sängyt valmiiksi veloitamme 15,00 euroa henkilöä kohden. Loppusiivous kuuluu meille ja teemme sen erityisen tarkasti näin korona-ajassa. Jos haluatte viipyä pidemmän tai lyhyemmän ajan, pyydä tarjous!

Uutena vuotena tarjoamme myös aktiviteettipalveluita ja välinevuokrausta, joista saatte lisätietoa täältä

Lomalehdossa uusi vuosi 2021 on rakettivapaa, perinteinen ilotulistus järjestetään Lohilahden kirkonkylällä.

Varaukset joko verkkokaupasta tai sähköpostilla tai puhelimitse.

Lämpimästi tervetuloa!

***

Tutustu Savonlinnan seudun joulunaikaan ja vuodenvaihteeseen

Lisätiedot

Hinnat alkaen
120.00 € / vuorokausi