Lomalla on väliä

Savonlinnan Seudun Matkailu käynnistää kesän 2020 markkinointikampanjan kesäkuun alussa. Haluamme kertoa kotimaan matkailijoille, että Savonlinna on turvallinen ja monipuolinen paikka lomailla tänäkin kesänä. Kampanjaan toivotaan aktiivista osallistumista paikallisilta yrityksiltä sekä paikallisilta.

Yritysten kesätervehdykset

Yrittäjä – kerro terveiset matkailijoille videolla! Nyt on aika kertoa kotimaan matkailijoille terveiset ja tarjoukset. Jaamme yritysten tervehdysvideoita Visit Savonlinnan somekanavissa osana Lomalla on väliä -markkinointikampanjaa.

Toimi näin:

  1. Valitse kaksi tai kolme asiaa, jotka haluat videolla kertoa. Aihe voi olla esimerkiksi kesän ajan palvelut tai tarjoukset.
  2. Valitse kuvauspaikka ikkunan läheltä niin, että tausta on selkeä tai kuvaa ulkona rauhallisessa paikassa.
  3. Kuvaa noin 30 sekunnin video kamerakännykällä. Pidä puhelin vaaka-asennossa.
  4. Julkaise video yrityksesi Facebook-sivulla ja liitä päivitykseen #visitsavonlinna.  Voit myös merkitä Facebook -päivitykseen @visitsavonlinna -sivun. Instagramissa tägää profiili visitsavonlinna_official. Lähetä se tämän jälkeen WhatsAppilla Visit Savonlinnalle 044 542 3904 tai sähköpostitse.

Jaamme joka viikko parhaita videoita meidän kanavissa, jotka tavoittavat tuhansia potentiaalisia asiakkaita!

Paikallisten lomavinkit

Kerro vinkkisi ja voita! Haluatko suositella matkailijoille suosikkikahvilaasi tai -ravintolaasi? Onko sinulla suosikkiretkikohde, johon lapsiperheen kannattaisi suunnata? Entä millaisia aktiviteettejä suosittelisit kaveriporukalla?  Vinkin jakaneiden kesken arvotaan kesäisiä palkintoja.

Toimi näin:

  1. Julkaise lomavinkkisi ja mahdollinen itse ottamasi kuva omalla Facebook-sivulla tai Instagram-profiilissa.
  2. Lisää päivitykseen #visitsavonlinna-hashtag.
  3. Facebookissa voit merkitä myös sivun @visitsavonlinna ja Instagramissa tägätä profiilin visitsavonlinna_official.
  4. Vaihtoehtoisesti voit lähettää vinkkisi Visit Savonlinnan Facebook-sivulle Messenger-viestillä.

Jaamme vinkkejä viikoittain somekanavissa ja palkitsemme parhaita vinkkejä paikallisilla tuotteilla ja palveluilla kesän aikana!