Aitoja makuja ja puhtaita raaka-aineita. Tule nauttimaan ruokaelämyksistä Saimaalle!
Täällä raaka-aineet hankitaan mahdollisimman pitkälti oman lähialueiden pientiloilta sekä paikallisilta viljelijöitä, kalastajilta ja metsästäjäiltä. Myös luonnon omia raaka-aineita; villiyrttejä, marjoja ja sieniä, käytetään aina sesongin mukaan.
Savonlinnaa ympäröi Saimaa, mikä näkyy ravintoloiden tarjonnassa. Muikkua, ahventa, haukea ja muuta järvikalaa on tarjolla päivän saaliin mukaisesti. Suosittelemme kokeilemaan myös savonlinnan erikoituutta, lörtsyä autenttisessa ympäristössä Savonlinnan vilkkaalla kauppatorilla!
Savonlinnan seudulla järjestetään erikoisruokailuja ja tapahtumia, kuten Hotelli Punkaharjun palkittuja sieniviikonloppuja. Kesäisin saimaalaisista mauista pääse nauttimaan myös risteillen. Savonlinnassa toimii myös kaksi omaa pienpanimoa, joihin tuotantoprosessiin pääsee tutustumaan erityisillä Panimokierroksilla.