Edullista majoitusta KerimäelläMajoitusliike Yömyssy

Majoitusliike Yömyssyssä Kerimäen Toroppalassa majoitut helposti avariin ja yksilöllisiin huoneistoihin tai ryhmämajoitustilaan. Huoneistojen täysin varusteltu keittiö mahdollistaa pidempiaikaisenkin majoituksen. Isonkin perheen tai porukan kanssa on helppoa ja edullista majoittua yhteen huoneistoon.

Yömyssy sijaitsee lyheyn ajomatkan päässä niin Savonlinnasta (15 km), Kerimäeltä (5 km) kuin Punkaharjulta (20 km), joten teidän on helppo piipahtaa katsomassa seudun tärkeimmät nähtävyydet ja tutustua Saimaan saloihin erilaisten luontoaktiviteettien kautta.

Lisämaksusta jääkaappiin toimitettuna aamiaiskori. Myös saunaa on mahdollista vuokrata. Myös lemmikit ovat tervetulleita pientä korvausta vastaan.

24/7 check-in sekä kontaktivapaa sisäänpääsy! Maksu suoritetaan etukäteen, ohjeet ja ovikoodi toimitetaan sähköpostilla, viestillä tai puhelimitse.

Meille pääsee myös linja-autolla Kerimäen ja Savonlinnan suunnista.

Näitä suosittelemme kesällä!

Kerimäellä suosittelemme kurkistamaan maailman suurimpaan puukirkkoon sekä käymään jätskillä sen juurella sijaitsevassa Kahvila Kaivopirtissä. Kerimäen liikuntapuisto tarjoaa leikkikentän lapsille sekä kuntoilulaitteita aikuisille, täysin veloituksetta. Leikin ja treenin päälle on kiva pulahtaa Saimaan Puruveteen Kirkkorannan lapsiystävällisellä hiekkarannalla.

Yksi Kerimäen must see -kohteista on Hytermän luonnonsuojelu- ja museosaaret upeine kivimonumentteineen ja hiekkarantoineen keskellä Puruvettä. Hytermän saarelle pääset vuokraamalla soutuveneen » Jo pelkkä soutumatka saareen on elämys!

Punkaharjulla kannattaa piipahtaa Suomen Metsämuseo Lustossa sekä ihastuttavassa Inkeritalossa Saimaan rannalla vohveleilla. Taiteen ystäville on tarjolla elämyksiä Johanna Oraksen, Aseman Taidelaiturin sekä Saimana Taideluola Retretin merkeissä. Lapsiperheille suosittelemme Wanhan Mannilan kotieläinpihaa.

Savonlinnassa voi hypätä risteilylaivan kyytiin ja körötellä pitkin Saimaata, maistella lörtsyjä torilla ja tietenkin käydä tutustumassa keskiaikaiseen Olavinlinnaan sekä Riihisaareen. Suosittelemme piipahtamaan myös ihanassa Sulosaaressa, jossa palvelee lettukahvila Kalliolinna vanhassa puisessa huvilassa.

Järjestämme myös kaikki elämänne juhlat ja tilaisuudet, lämmöllä ja ajatuksella.

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme

____

Savonlinna – Suomen paras kesäkaupunki odottaa!
Tutustu seudun tarjontaan »