Hotelli Punkaharju – Hämmenny pienistä ihmeistäHotelli Punkaharju

Hotelli Punkaharju – Hämmenny pienistä ihmeistä 6 Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 3 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 3 / 3
  • Olemme saavutettavissa esteettömästi Olemme saavutettavissa esteettömästi 2 / 2
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 13 / 16
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 5 / 6

Hotelli Punkaharju koostuu kolmesta eri alueesta: päärakennuksesta, Keisarinnan huvilasta ja metsähuoneista. Päärakennuksen 11 hotellihuonetta ja Keisarinnan huvilan 9 hotellihuonetta tarjoavat korkeatasoista majoitusta ympärivuotisesti. 12 metsähuonetta puolestaan ovat käytössä vain kesäsesonkina.

Hotelli Punkaharjun ravintolassa kunnioitetaan paikallista ruokakulttuuria modernilla otteella. Ravintola tarjoaa vierailleen herkullisia ja mielikuvituksellisia makuelämyksiä, joiden korkealaatuiset raaka-aineet hankitaan lähitilojen ja -alueiden tuottajilta. Ravintolan kahdessa salissa ja baarissa on noin 120 asiakaspaikkaa.

Vierailijoiden ja majoittujien käytössä ovat lisäksi kunnostettu rantasauna, vierasvenelaiturit, tenniskenttä, uimaranta ja paikallistuotteita myyvä puoti.

Hotelli Punkaharju tarjoaa unohtumattoman elämyksen keskellä luonnon kauneinta huvipuistoa, aivan Saimaan ja kirkasvetisen Puruveden rannalla.

Meille pääsee myös junalla. Lähimmät seisakkeet ovat Lusto ja Retretti, joista on noin 15 minuutin kävelymatka hotellille.

Tervetuloa!