Hotelli Rinssi-Eversti

Hotelli Rinssi-Eversti on pieni perhehotelli Rantasalmen kirkonkylässä aivan Saimaan rannan tuntumassa.

Rinssi-Everstissä majoittuvat mukavasti niin ulkoilijat, jotka haluavat retkeillä Linnansaaren kansallispuiston käkkyrämetsissä kuin myös Olavinlinnan Oopperajuhlille aikovat vieraatkin.

Linnansaareen retkeilemään

Kesällä  kansallispuistoon siirrytään  vesitse veneellä tai vaikkapa meloen.  Talven tullen kuljetaan turvallista   Talvivaellusreittiä.  Silloin matkaa saareen voi taittaa luistellen, hiihtäen, kelkalla tai jopa hevosella.

Jääleirien isäntänä

Hotellista puolen kilometrin päässä sijaitsevan SuurSavo-jäähallin  kanssa  Rinssi-Everstillä on jo vuosien kokemus laadukkaiden juniori- ja ammattilaisjoukkueiden jääleirien isäntänä sekä kiekkoilijoille kuten Pietarin SKA:n U20 -joukkueen että kisakuntoa hiomaan tuleville  muodostelmaluistelijoillekin kuten moninkertainen muodostelmaluistelun MM-mitallistijoukkue Marigold IceUnity.

Rinssi-Everstin Ravintola tarjoaa lähellä tuotetuista tuoreista ja puhtaista raaka-aineista käsintehtyä ja sesongin mukaista kotiruokaa. Monipuolinen lounas arkisin ympärivuoden kesäsesongin aikana myös viikonloppuisin. A`la carte-listalta maistuvat annokset muikuista pihviin sekä juhlapalvelusta tarjoilut kaikkiin juhliin elämän varrelta toiveiden mukaisesti tuotettuna.