Hotelli Varpu | luonnonrauhaa Saimaan rannalla

Hotelli Varpu sijaitsee Kerimäellä noin 25 km Savonlinnasta Saimaan ja kristallinkirkkaan Puruveden rannalla. Kerimäen kyläkeskusta ja sen palvelut ovat vain 2 km päässä hotelliltamme.

Hotellin 80 kahden hengen huonetta järvinäköalalla ja sviitti omalla saunalla tarjoavat viihtyisää majoitusta lähellä luontoa omassa rauhassa. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Hotellissa on A-oikeuksin varustettu ravintola, kaksi terassia järvinäköalalla, kahvio, pub, saunaosasto sekä kuntosali. Vuokrattavana myös savusauna.

Lomatekemistä seudulla

Hotelliltamme lähtee useiden kilometrien pituisia luontopolkuja, joitka talvella toimivat hiihtolatuina. Marja- ja sienimetsät tarjoavat antimiaan aivan hotellin ympäristössä. Hotellimme edessä on upea hiekkapohjainen uimaranta sekä beachvolley-kenttä. Meiltä löytyy myös venelaituri.

Meillä on myös tarjolla erilaisia aktiviteetteja vuodenaikojen mukaan, esimerkiksi frisbeegolfia, maastopyöräilyä (fatbike), melontaa ja SUP-lautailua.

Hytermän luonnonsuojelu- ja museosaaret kivimonumentteineen sijaitsevat muutaman kilometrin päässä. Maailman suurin puukirkko ja Kerimäen kylän palvelut kävely- tai pyöräilymatkan päässä. Kylällä heinä-elokuussa nähtävillä mielenkiintoinen Puruvesi-Pihlajavesi ja kalastuskulttuurin näyttely.

Lapsiperheille kylältä löytyy hieno Liikuntapuisto, jossa on leikkikenttä lapsille sekä kuntoilulaitteita aikuisille.

Etäisyyksiä ja käyntikohteita

* Punkaharju (mm. Lusto – Suomen Metsämuseo, Taidekartano Johanna Oras ja Aseman Taidelaituri, kotieläinpiha) 19 km
* Savonlinna (mm. Olavinlinna, tori, satama ja risteilyt, ostosmahdollisuudet) 25 km
* Koloveden kansallispuisto 70 km
* Linnansaaren kansallispuisto 45 km
* Parikkalan patsaspuisto 60 km
* Lekotin köysiratapuisto 30 km
* Kiteen eläinpuisto 55 km

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme!

Lisätiedot

Aukioloajat
Päivittäin ympäri vuoden
Esteettömyys
Esteetön liikkuminen, Pysäköinti, WC
Etäisyydet
Kaupungin keskustaan 25 km
Ilmainen WiFi
Ei