Kerimaan Lomakeskus

Olemme monipuolinen ympärivuotinen lomakeskus Itä-Savossa n. 15 km päässä Savonlinnan keskustasta. Tarjoamme majoitusta niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Kerimaassa on 24 saunallista ja ilmastoitua luhtihotellihuoneistoa sekä viihtyisiä yksilöllisiä kolmen eri hintaluokan mökkejä. Lisäksi vuokrattavissa on 12 henkilön huvila.

Majoituspalveluiden lisäksi meillä voit järjestää häät, merkkipäivät, tyhy-päivät, peijaiset ja muut tapahtumat. Lisäksi vuokraamme rantasaunoja ja järjestämme tilauksesta erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmapalveluita.

Asiakkaidemme käytössä ovat laajat valikoimat erilaisia pihapelejä ja urheiluvälineitä ja tietenkin alueen laavu sekä urheilu-, leikki- ja grillipaikat. Lisämaksusta voit vuokrata esimerkiksi pyörän tai soutuveneen. Tekemistä ja näkemistä löytyy kaikenikäisille.

Kerimaan hirsiravintolassa voit järjestää juhlia ympäri vuoden. Kesäisin ravintola palvelee aamusta iltaan tarjoten aamiaisen lisäksi ruokia á la carte -listalta. Muina aikoina ravintola toimii tilauksesta. Ravintolassa on 190 asiakaspaikkaa. Lisäksi kesäisin terassille avautuu 80 asiakaspaikkaa. Ravintola muuntautuu monen kokoiseksi ja malliseksi kokonaisuudeksi riippuen tilaisuuden tarpeesta.

Lisätiedot

Aukioloajat
1.8. - 15.8.
Ma 8-16, Ti-To 8-19, Pe, La 8-22, Su 8-16

15.8. - 31.8.
Ma 8-16, Ti-La 8-19, Su 8-16

1.9. - 30.11.
Ma-La 8-16, Su 8-14

Avoinna ympäri vuoden
Esteettömyys
Esteetön liikkuminen, Pysäköinti, WC
Etäisyydet
Kaupungin keskustaan 15 km
Ilmainen WiFi
Kyllä