KORPI Guesthouse | Enonkoski

Korpi Bistro & Guesthouse on 1800 -luvun puolivälissä T. Tichanoffin rakentama kartano, joka toimii nykyisin ravintolana ja majatalona. Se on paikka Enonkosken sydämessä, jonne voit saapua rauhoittumaan. Paikka, jossa aika ja kiire unohdetaan.

Guesthouse/Majatalo tarjoaa monipuolista majoitusta. Päärakennuksessa on 10 retroa, mutta rakkautta huokuvaa huonetta, joissa kolmessa huoneessa on omat kylpyhuoneet, muissa huoneissa jaettavat kylpyhuonetilat. Lisärakennuksessa on 22 modernimpaa huonetta, joissa pääosin on jaettavat kylpyhuonetilat. Molemmissa rakennuksissa on saunatilat asiakaskäyttöön.

Ravintola Korpi Bistrossa tarjoillaan paikallisia herkkuja lähellä tuotettuna ja rakkaudella tehtyinä. Ravintolaan kuuluu iso ravintolasali, jonka terassilta aukeaa kaunis Kosken luontomaisema, sekä baari, pokeri-kabinetti, huvimaja ja pihaterassi, johon paistaa aurinko koko päivän. Maanläheinen ja rento tyyli saa varmasti olon kotoisaksi. Ravintolasalissamme on snooker-pöytä ja darts-taulu, jotka ovat vapaasti käytettävissä ravintolan aukiolon aikana.

Ravintolan terassilla maistuvat paikallinen olut ja muikut, kuin myös muut A la carte -annokset, kosken kohinaa kuunnellen ja katsellen. Karvilan Panimon oluet ovat keskiössä ravintolassamme. Karvilan oluita saatavana ravintolan hanasta, jopa neljää erilaista sekä pullosta paikalla juotavaksi ja joka päivä Karvilan Panimon puodista myös kotiin vietäväksi. Ravintolamme henkilökunta takaa sinulle parhaimman palvelun hymyssä suin!

Tervetuloa lumoavaan Korpeen!

Lisätiedot

Aukioloajat
24/7
Esteettömyys
Esteetön liikkuminen, Pysäköinti, WC
Ilmainen WiFi
Kyllä