Edullista majoitusta | Majoitusliike Yömyssy Kerimäellä

Majoitusliike Yömyssyssä Kerimäen Toroppalassa majoitut helposti avariin ja yksilöllisiin huoneistoihin tai ryhmämajoitustilaan. Huoneistojen täysin varusteltu keittiö mahdollistaa pidempiaikaisenkin majoituksen. Isonkin perheen tai porukan kanssa on helppoa ja edullista majoittua yhteen huoneistoon.

Yömyssy sijaitsee lyheyn ajomatkan päässä niin Savonlinnasta (15 km), Kerimäeltä (5 km) kuin Punkaharjulta (20 km), joten teidän on helppo piipahtaa katsomassa seudun tärkeimmät nähtävyydet ja tutustua Saimaan saloihin erilaisten luontoaktiviteettien kautta.

Lisämaksusta jääkaappiin toimitettuna aamiaiskori. Myös saunaa on mahdollista vuokrata. Myös lemmikit ovat tervetulleita pientä korvausta vastaan.

24/7 check-in sekä kontaktivapaa sisäänpääsy! Maksu suoritetaan etukäteen, ohjeet ja ovikoodi toimitetaan sähköpostilla, viestillä tai puhelimitse.

Meille pääsee myös linja-autolla Kerimäen ja Savonlinnan suunnista.

Näitä suosittelemme kesällä!

Kerimäellä suosittelemme kurkistamaan maailman suurimpaan puukirkkoon sekä käymään jätskillä sen juurella sijaitsevassa kahvilassa. Kerimäen liikuntapuisto tarjoaa leikkikentän lapsille sekä kuntoilulaitteita aikuisille, täysin veloituksetta. Leikin ja treenin päälle on kiva pulahtaa Saimaan Puruveteen Kirkkorannan lapsiystävällisellä hiekkarannalla. Yksi Kerimäen must see -kohteista on Hytermän luonnonsuojelu- ja museosaaret upeine kivimonumentteineen ja hiekkarantoineen keskellä Puruvettä. Hytermän saarelle pääset vuokraamalla soutuveneen (Activity Maker) – jo pelkkä soutumatka saareen on elämys!

Punkaharjulla kannattaa piipahtaa Suomen Metsämuseo Lustossa sekä ihastuttavassa Inkeritalossa Saimaan rannalla vohveleilla. Taiteen ystäville on tarjolla elämyksiä mm. Johanna Oraksen ja Aseman Taidelaiturin merkeissä. Lapsiperheille suosittelemme Hepokatin kotieläinpihaa.

Savonlinnassa voi hypätä laivan kyytiin ja körötellä pitkin Saimaata, maistella lörtsyjä torilla ja tietenkin käydä tutustumassa keskiaikaiseen Olavinlinnaan sekä Riihisaaren näyttelyihin. Suosittelemme piipahtamaan myös ihanassa Sulosaaressa, jossa palvelee kuuluisa lettukahvila vanhassa puisessa huvilassa.

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme

Järjestämme myös kaikki elämänne juhlat ja tilaisuudet, lämmöllä ja ajatuksella.

Lisätiedot

Hinnat alkaen
22.00 € / vuorokausi
Aukioloajat
24/7, ilmoita tuloaikasi etukäteen vastaanottoon
Esteettömyys
Esteetön liikkuminen, Pysäköinti, WC
Etäisyydet
Kaupungin keskustaan 15 km
Ilmainen WiFi
Kyllä