Raitoja ja räsymattoja

Raitoja ja räsymattoja on kotimainen yhden naisen yritys, jonka käsinkudotuissa tuotteissa heijastuu vanha suomalainen tekstiiliperinne nykyaikaan päivitettynä. Tärkeimpinä arvoinaan laatu ja ekologisuus, tekstiiliartesaani Outi Martikainen suunnittelee ja valmistaa värikylläiset mattonsa Savonlinnassa.

Rakkaus kudontaan syttyi jo varhain, kun Outi paukutteli ensimmäiset mattonsa lapsena mummonsa kangaspuilla. Vuonna 2015 hän perusti oman yrityksensä, ja valmistaa nyt itse jokaisen tuotteensa alusta loppuun saakka. Tuotteissa käytetään kotimaisia kierrätysmateriaaleja niin paljon kuin mahdollista, ja Outi myös värjää lähes kaikki kuteensa itse. Jokainen matto valmistetaan rakkaudella, ja hyvä laatu onkin Outille kunnia-asia, josta hän ei halua tinkiä. Inspiraationsa mattojen suunnitteluun Outi saa elämän pienistä ja suurista asioista, ja eloisista väriyhdistelmistä heijastuu vahvasti hänen sielunmaisemansa.

Raitoja ja räsymattoja valmistaa uniikkikappaleita sekä pieniä sarjoja, ja mattoja tehdään myös tilaustyönä. Tilaustuotteissa värit ja malli suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa muuhun sisustukseen sopivaksi, ja sitä korostamaan. Kaunis matto on kodin sydän, ja viimeistelee sisustuksen!

Lisätiedot

Saatavilla myös
0440503603
Ilmainen WiFi
Ei