Edullista majoitusta keskustassa | Savonlinna Rentals

Savonlinna Rentals tarjoaa edullisia majoitushuoneita kaupungin sydämessä.

Tarjolla on kahdeksan ilmastoitua ja yksilöllistä boutique-tyylistä majoitushuonetta. Huoneet on remontoitu lattiasta kattoon v. 2020. Huoneet sopivat yksin, kaksin tai ryhmässä matkustaville.

Kodikkaassa yhteiskeittiössä voit valmistaa ja nauttia aamiaisen tai valmistaa isomman aterian. Kolmessa huoneista on pienoiskeittiöt. Wc:t ja suihkuhuoneet ovat käytävällä ja pyykkihuoneesta löytyy pyykkikone ja kuivuri.

Savonlinna Rentals – lyömätön sijainti!

Savonlinna Rentals vierailuhuoneet sijaitsevat kaupungin sydämessä Olavinkadun varrella. Bussi- ja junaasemille on matkaa 200 (huom. sijaitsevat eri paikoissa).

Aamiaista voit joko kokata omassa keittiöässä tai nauttia sen alakerran kahvilassa tai hotellissa (lähin hotelli Original Sokos Hotel Seurahuone 300 m päässä).

Aktiviteetit kävelymatkan päässä majoituspaikasta:

– Activity Makerin sisäaktiviteetit Megazone ja useampi Pakohuone alakerrassa
– Wanha Savonlinna, Olavinlinna ja Saimaan luonto- ja museokeskus Riihisaari
– Kauppatori ja matkustajasatama sekä maisemaristeilyt
– Sulosaari, keskustan kävelyreitit ja välinevuokrauspisteet (mm. kanootit, sup-laudat, polkupyörät), ilmaiset kaupunkisoutuveneet ym

Käy Punkaharjulla junalla tai omalla autolla (30 min ajomatka). Voit myös vierailla seudun vesikansallispuistoissa Linnansaaressa tai Kolovedellä.

Majoittumaan saavut kätevästi oman auton lisäksi myös junalla tai linja-autolla (myös Onnibus). Junaseisake sekä linja-autoasema sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä.

Tervetuloa vieraaksemme!

____

Savonlinna – Suomen paras kesäkaupunki odottaa!
Tutustu seudun tarjontaan »

Lisätiedot

Hinnat alkaen
55.00 € / vuorokausi
Aukioloajat
1.1. - 31.12.
Ma-Su 15-22

Sisäänpääsy avainkoodilla.
Esteettömyys
Esteetön liikkuminen, Pysäköinti, WC
Ilmainen WiFi
Kyllä