Sistolan Loma-asunnot

Sistolan Loma-asunnot tarjoaa rauhallisen lomanviettopaikan Saimaan seudulla Rantasalmen Kolkontaipaleella kalaisan Sääksjärven rannalla. Sistolan hirsimökit ja metsäinen luonnonrauha viehättää erityisesti aktiivisia, luonnossa viihtyviä perheitä ja ryhmiä.

Haluatko kerätä luonnonantimia itse?

Sistolan mökeiltä pääset suoraan niin marja- kuin sieniapajillekin tai vain rauhassa vaeltelemaan metsässä ja aistia erilaisten puiden ja kosteikkojen ympärillesi  tuomat tuoksut. Tinttejäkin on mukava tiirailla ja ahkerat muurahaiset hämmästyttävät aina määrätietoisuudellaan.

Miten myös voit kesän loma-aikaasi viettää?

Sauno ja soutele!  Lapset riemuitsevat kesällä kovapohjaisessa rantavedessä polskuttelemisesta. Puhtaassa järvivedessä uiminen tuntuu rauhoittavalta, kun laineet liplattavat ja pehmeät vesipisarat pirskahtelevat uidessa kasvoille.

Haluatko narrata kaloja?  Siihenkin on mitä parhaat mahdollisuudet, vene on aina käytössäsi.  Tai – vuokraa polkupyörä ja lähde kyläraitille tutkailemaan maisemia. Talvella hyvät latuverkostot ovat aivan vieressä.

Mikä on mielipuusi – valitse Sistolan mökeistä Haapa-, Kuusi-  tai Koivu- niminen mökki.  Jokaisessa niistä  on oma ranta, sauna ja vene käytössä.  Ja mikä tärkeintä – on tilaa hengittää luonnonrauhassa.