Wanha Mannila & HepokattiWanha Mannila & Hepokatti

Tervetuloa maatilamatkailemaan Punkaharjulle – vietä parasta aikaa maalla!

Wanhalla Mannilan maatilalla majoitut viihtyisästi maatilamiljöössä. Kesäisin tarjoamme aamiaismajoitusta joko aitta- tai huonemajoituksessa tai tilavammassa Punaisen tuvan -huoneistossa.

Pihapiirin leirintäalue palvelee telttailijoita ja matkailuautoilla/-vaunuilla matkailevia. Pieni, idyllinen leirintäalueemme on aitiopaikka parhaille peltomaisemille. Muina vuodenaikoina maatilalla on mahdollista majoittua omatoimisesti Punaisen tuvan -huoneistossa.

Katso tarkemmat tiedot kesäkauden majoituksista sekä ympärivuotisesti vuokrattavasta Punaisen tuvan -huoneistosta verkkokaupastamme.

Sijaitsemme virkeällä Vaahersalon saarella, aivan Punkaharjun kansallismaiseman läheisyydessä (3 km historialliselta harjutieltä). Matkaa Punkaharjun keskustaajamaan on 8 km ja Savonlinnan keskustaan noin 30 km.

Tervetuloa vieraaksemme ympäri vuoden!

****

LISÄTIETOJA

* Vuodepaikkoja:
Kesäisin: 30 vuodepaikkaa, lisävuodemahdollisuus
Ympärivuotisesti: 10 vuodepaikkaa, Punainen tuvan -huoneisto
* Hintaan sis. siivous, liinavaatteet ja pyyheliinat, aamiainen (kesäkaudella, sisältyy vain huonemajoitukseen), sisäänpääsy kotieläinpihalle, pihapelien ja grillikodan vapaa käyttö

* Etäisyydet:
Punkaharjun keskusta 8 km
Savonlinnan keskusta 30 km

Psst!

Oletko jo kuullut vastuullisesta matkailusta? Haluamme olla mukana tekemässä Punkaharjusta entistä viihtyisämpää ja vastuullisempaa matkailukohdetta. Meille vastuullisuus on yhtä kuin viihtyisyys. Paikalliset ihmiset, kulttuurin ja ympäristön huomioiva toiminta on resepti aitoon, puhtaaseen ja hyvään lomaan maaseudulla. Ehdottomasti.

***Hyppää autoon tai junaan ja tule Savonlinnan seudulle. Me Saimaan Maaseutuhelmet -yritysverkoston kohteet olemme tavoitettavissa ympäri vuoden.***