Tekemistä talvella

Aktiviteetit Saimaan jäällä ja maalla

Talvisaikaan Savonlinnan seudulla voit reippailla suksilla, retkiluistimilla tai vaikka lumikenkäillä Saimaalla. Lumipeitteinen Saimaa on jylhä ja komea, retkiluisteluradat tai hiihtoladut talvisten saarien ja luotojen lomassa ovat sinulle varmasti unohtumaton elämys. Alta löydät tekemistä hiihtolomalla ja talvilomalla.

HUOM! Sää Savonlinnan seudulla on ollut erittäin lämmin ja sateinen, eikä luistelemaan tai hiihtämään tällä hetkellä valitettavasti pääse. Aktiviteeteiksi suosittelemme esim. kylpylöitä, Porokylä-retkiä, norppakelluntaa, fatbike-retkiä Punkaharjulla tai Järvisydämessä sekä pilkkimistä. Seudun kulttuuritarjonta on myös vilkasta ja koko perheen käyntikohteet kutsuvat tutustumaan. Tutustu tarkemmin talven tapahtumiin ja käyntikohteisiin.

Savonlinnan seudulla voit talvella kokeilla erikoisempiakin harrastuksia. Norppakellunta tarkoittaa sitä, että pullean märkäpuvun sisässä kellutaan jäisen Saimaan sulassa kohdassa aivan kuin saimaannorppa. Talvikuukausina Savonlinnan seudulla on myös paljon mielenkiintoisia tapahtumia, teatteria ja museoita!

Kuva: Kruunupuisto.

Frozen Saimaa -talviviikkojen aktiviteetit

Villiinnyt Saimaan talvesta!

Hae yrityksiä tai palveluita