Talviloma Saimaalla

#saimaamoments

Talviloma tai hiihtoloma Saimaalla tuo piristystä talveen. Savonlinnan seudulta löytyy monipuolista tekemistä ja tapahtumia sekä herkullista, paikallista lähiruokaa. Kuva: Kruunupuisto, Punkaharju Outdoor

Retkiluistele Saimaan jäällä Suomen pisimmillä hoidetuilla reiteillä tai viilettele pitkin hiihtolatuja talvisesessa metsässä. Lumikenkäilemään pääset Suomen kauneimpiin maisemiin Punkaharjulle sekä Linnansaaren kansallispuistoon merkittyjä reittejä pitkin. Seudulla on myös kaksi koko perheen laskettelukeskusta, joiden rinteet sopivat hyvin myös aloittelijoille. Lomalla voit myös rentoutua seudun kylpylöissä.

Porokylässä voit tutustua sympaattisiin poroihin tai osallistua opastetulle moottorikelkkasafarille turvallisesti. Käyntikohteet Olavinlinna, Riihisaari ja Lusto ovat auki ympäri vuoden ja tarjoavat mielenkiintoista näkemistä kaiken ikäisille.

Ja tiesithän, että Saimaalle pääset helposti! Matkusta ekologisesti junalla tai linja-autolla (myös Onnibus). Matkustaa voit äset myös omalla autolla sekä lentäen Helsingistä arkisin kahdesti päivässä. Juna- ja bussivuorot löydät helposti Matkakeisari-verkkopalvelusta.

Etäisyydet:

kartta etäisyys savonlinna saimaa

Tervetuloa kokemaan talvisen Saimaan uskomaton kauneus ja monipuoliset aktiviteetit!

Frozen Saimaa -talviviikot 14.2.-15.3.