Kavereiden yhteistä aikaa Saimaalla

Kesän hauskimmat tapahtumat ja aktiviteetit

Savonlinnan seudulla voi viettää urheilullisen aktiiviloman, rentoutua kansallispuistoissa, seilata Saimaan aalloilla sekä osallistua monenlaisiin kesätapahtumiin! Kokosimme parhaat tekemiset kaveriporukoille alle – tulehan testaamaan!

Saimaan risteilyllä viihtyvät kaikki – ja mikä parasta, iltaristeilyn jälkeen voitte jäädä jatkamaan iltaa laivaravintolan kannelle! Tarjolla on myös reittiristeilyjä seudun eri kohteisiin. Kivoja Saimaa-aktiviteetteja ovat myös melonta, sup-lautailu sekä luonto- ja norpparetket kansallispuistoissa. Tai souda Romu-Heikin saareen, Hytermään, tutkimaan omaleimaista mielenlaatua ja intohimoa luontoon.

Savonlinnan seutu on tunnettu kesätapahtumistaan. Parhaiten saimaalaiseen aitoon tunnelmaan pääset ulkoilmakonserteissa ja festivaaleilla. Myös kesäteatterit ovat mukavaa ajanvietettä, jota täällä voit harrastaa vaikka navetan ylisillä.

Perinteisten Olavinlinnan kierroksen lisäksi suosittelemme tutustumaan maailman suurimpaa puukirkkoon, Jukka Rintalan upeisiin luomuksiin sekä Johanna Oraksen ihanaan ateljeehen. Kukkaa lisää kulttuurikohteita.

Oman lomamökin vuokraaminen mahdollistaa koko porukan majoittumisen rattoisasti saman katon alle. Laatuaikaa vietetään Saimaan rannalla saunoen sekä yhdessä grillaten. Iltapalan voitte kalastaan myös suoraan Saimaasta ja ruoat voi maustaa metsästä kerätyillä villiyrteillä.

”Se on Muikku!”, sanomme Savossa, nautimme lähiruoasta ja lörtsyistä  sekä kutsumme teidätkin nauttimaan Savonlinnan ja Saimaan seutujen superfoodia, rentoutumaan järvimaisemissa ja nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta!

Tervetuloa!

Kesävinkit kaveriporukoille

Saimaa lumoaa

Sinua saattaisi kiinnostaa myös