Savonlinnan iltaelämä

Savonlinnan iltaelämä koostuu monipuolisesta tarjonnasta, jota useat ravintolat, baarit, yökerhot ja tapahtumat värittävät.

Savonlinnan seudulla löytyy monta mukavaa iltaravintolaa, joissa järjestetään tansseja sekä karaokea. Uniikki tunnelmansa on esimerkiksi Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämen ”Savon Suurimassa Wiinikellarissa” järjestettävissä tapahtumissa ja bändi-illoissa.

Savonlinnan keskustan ravintolat sopivat rentoon illanviettoon, yökerhoissa ja orkesteritansseissa tanssikansa pääsee puolestaan rytmien vietäväksi. Oluen ystävät löytävät myös varmasti Savonlinnasta mieluisan olutravintolan, hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Huwila tai Olutravintola Sillansuu.

Kesällä Savonlinnan ravintolat avaavat terassinsa. Lämpimänä kesäiltana Savonlinnassa voi kokea tuulahduksen keskieurooppalaista iltaelämää. Kesäisin Savonlinnan seudulla järjestetään myös perinteisiä lavatansseja.

Savonlinnan illassa voit nauttia monipuolisesta elävästä musiikista. Kesäisin Huwila Areenalla järjestetään ulkoilmakonsertteja, joissa on esiintynyt Suomen kärkiartisteja, kuten savonlinnalaislähtöinen Lipsaset, Jukka Poika, Arttu Wiskari ja Tuure Kilpeläinen. Monessa ravintolassa elävää musiikkia on tarjolla ympäri vuoden.

Suosittelemme

Meidän suosikkikohteemme, joita et halua ohittaa.

Festarit ja keikat

Klassinen ja konsertit

Voisit olla kiinnostunut myös

Yökerhot

Sorry, No items

Voisit olla kiinnostunut myös