Savonlinnan seudun tapahtumat

#saimaamoments

Savonlinnan seutu on tunnettu monipuolisista tapahtumista ympäri vuoden. Talvella mukaansa tempaavat konsertit ja teatteriesitykset sekä mielenkiintoiset näyttelyt ja ulkoilutapahtumat, kesällä taas korkeatasoiset konsertit ja muut kulttuuritapahtumat ovat vailla vertaansa.

Kesän tapahtumatarjonta

Etenkin kesäaikaan Savonlinna hurmaa kansainvälisellä mutta kiireettömällä ilmapiirillä. Kesän tapahtumatarjonta onkin vertaansa vailla kun maailmanluokan tähdet esiintyvät Savonlinnan Oopperajuhlilla sekä upeissa konserteissa.

Kesäteatterit, viihdekonsertit, opastetut kierrokset, näyttelyt sekä muut seudun tapahtumat tarjoavat jokaiselle jotakin. Elokuussa Savonlinnassa kamppaillaan Norsupallon maailmanmestaruudesta sekä nautitaan huikeista viihdetapahtumista Olavinlinnassa!

Meitä ympäröi mahtava Saimaan järviluonto, joten luonnossa järjestetään paljon mm. liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä luontotapahtumia. Ympäröivästä puhtaasta luonnosta ammennetaan antimet maukkaaseen lähiruokaan – katso myös erilaiset teemaruokailut sekä ruokatapahtumat.

Lue talvitapahtumista klikkaamalla ”lue lisää”.

*** Tutustu myös kesälomatekemisiin ja tule lomailemaan Saimaan rannoille! ***

Talviset tapahtumat

Savonlinna ei uinu talvisaikaan, vaan tasokkaat konsertit, teatteriesitykset ja ulkoilmatapahtumat kutsuvat lomanviettoon Savonlinnaan! Laadukkaita näyttelyitä Savonlinnasta löytyy myös vuoden ympäri.

Tunnelmalliset kynttiläuinnit tarjoavat mukavaa vastapainoa kaamokselle ja kylmille talvi-illoille. Savonlinnasta löytyy myös kaksi elokuvateatteria ja elokuvia esitetään myös Luston auditoriossa.

Luontoon, hyvinvointiin ja ruokaan liittyvista tapahtumista voit nauttia ympäri vuoden.

Saimaalla tapahtuu!

Tulevia tapahtumia

Alla olevassa listauksessa on Savonlinnan seudun kuluvan viiikon tapahtumat. Selataksesi kaikkia tapahtumia ja tehdäksesi täsmällisiä hakuja esimerkiksi ajankohdan tai tapahtuman teeman mukaisesti, selaa tapahtumia tapahtumakalenterista!

Suosittelemme lisäksi