Lemmikkiystävälliset kohteet

Lemmikki- ja koiraystävälliset kohteemme toivottavat sinut ja karvakaverisi lämpimästi tervetulleiksi lomailemaan Saimaan kauneimpaan kaupunkiin Savonlinnaan!

Alta löydät lemmikkiystävällisiä majoituskohteita, ravintoloita ja muita palveluita. Tiesithän, että karvakaverit ovat tervetulleita myös Savonlinnan torille! Savonlinnan seutu sijaitsee keskellä kauneinta järviluontoa, joten seudulta löytyy monipuolisia reittejä tutkittavaksi.

Lemmikkiystävälliset kohteet | Reitit keskustassa | Reitit seudulla | Pitkät reitit | Kaikki reitit | Eläinlääkäripäivystys

Kuva: Laavujen kierros

Suosittelemme

Meidän suosikkikohteemme, joita et halua ohittaa.

Suositellut kävelyreitit keskustassa

Vehreä Sulosaari tarjoilee varjoa hellepäivinä ja useita kivoja rantapaikkoja, jossa viettää aikaa ja pulahtaa viilentävään Saimaaseen. Saarta kiertää pääosin helppokulkuinen luontopolku sekä useita risteileviä polkuja, joita pitkin voi tutkia saarta. Läheinen pienempi Verkkosaari on myös käymisen arvoinen. Voit myös tutkia kaupunkia ja sen nähtävyyksiä tai bongailla upeita taidelinnunpönttöjä.

Tutki seutua koiran kanssa

Karhuvuoden luontopolku on kiva lenkki, jonka varrelle mm. suo ja vanhaa kuusikkoa. Punkaharjun kuuluisa harjualue ja läheinen tutkimuspuisto tarjoaa tutkittavaa useammallekin kävelylle ja Vilkaharjun reitti vie sinut matkalle historiaan.

Pidemmät tutkimusretket

Suuntaa laavujen kierrokselle, nuuskimaan eri puulajeja Punkaharjun tutkimuspuistoon tai seikkailulle Linnansaaren kansallispuistoon. Huom. retki Linnansaareen sisältää myös jännittävän venematkan.

Voisit olla kiinnostunut myös