Savonlinnan hotellit ja kesähotellit

#saimaamoments

Mikä teille sopii parhaiten yöpymisvaihtoehdoksi – hotellit, kesähotellit vai jokin muu? Savonlinnan seudulla sinulle on tarjolla monenlaisia hotelleja tutuista hotelliketjuista pieniin perhehotelleihin. Kuva: Hotel & Spa Resort Järvisydän

Tutun ketjun hotellissa tiedät mitä saat, ja pienemmistä hotelleista voit löytää jotain, mitä ei mistään muualta löydä. Kylpylähotelleissa saat vielä kylpylän palvelut; porealtaat, hieronnat ja erilaiset saunat.

Hotellimajoittujakin löytää luonnon aivan likeltä; Savonlinnan keskustasta poikkeat muutamassa minuutissa paikallisten suosimaan Sulosaareen piknikille tai ampaiset hikilenkille metsään. Punkaharjun upeat reitit Suomen kansallismaisemassa kutsuvat luontoon ympäri vuoden.

Savonlinnan seudulla on kesämatkailijoille myös erinomaisia kesähotelleja. Savonlinnan keskustassa tai keskustan tuntumassa majoitut edullisesti kesähotellissa tinkimättä majoituksen sijainnista. Majoituskäytössä on myös monia vanhoja rakennuksia, kuten Kesähotelli Villa Arian yli 100-vuotias rakennus, joka aikoinaan toimi sairaalana. Kannattaa tutustua myös Savonlinnan keskustassa sijaitseviin kaupunkikoteihin, joissa majoitut mukavasti omassa rauhassa.

Majoitustarjoukset

Hotellit ja kesähotellit kartalla

Hotellit

Kesähotellit

Suosittelemme lisäksi