Avantouinti ja norppakellunta

Talvisaikaankin voi pulahtaa uimaan Saimaan vesiin. Hurjapäät eivät välitä lumesta ja jäästä, vaan solahtavat avannosta hyiseen veteen tai molskahtavat järveen lämpöpuvussa. Avantouinti tai norppakellunta jäiden seassa on elämys!

Talviuinnin eksotiikkaa pääset kokemaan SaimaaHoliday Oravissa sekä Hotel & Spa Resort Järvisydämessä. Avantoon pääsee myös PikkuSaimaassa eli Savonlinnan uimahallissa sekä useimpien lomamökkien laiturinnokasta. Avantouintimahdollisuutta vuokramökillä kannattaa tiedustella mökkivuokraajalta.

Avantouinnin lisäksi Saimaalla voi kokeilla myös norppakelluntaa. Muhkean puvun sisällä kellutaan jäisen järven sulassa kohdassa kuin norpat ikään. Kelluntapuku pitää sinut lämpimänä sekä vaivatta pinnalla. Kelluntaelämyksen voi kokea Olavinlinnan linnan virassa sekä Oravin kanavassa Linnansaaren kansallispiston kupeessa.

Savonlinnan seudulla voi uida sisätiloissakin. Alueelta löytyy useita uima-altaita ja kylpylöitä. Uimisen ohella on tarjolla saunomista erilaisissa saunoissa,  hemmotteluhoitoja ja erilaisia liikunta- ja vapaa-ajan aktiviteetteja.

Pulahda avantoon majapaikasta

Ainakin näissä paikoissa voit makoisien unien lisäksi nauttia avannon rentouttavista vaikutuksista.

Voisit olla kiinnostunut myös