Talven lomat

Joululoma tunnelmallisessa pikkukaupungissa tai talviloma Saimaalla tuo kaivattua lepoa ja piristystä arkeen. Sydäntalven viikonloppulomat tarjoaa aktiivista tekemistä tai rentoutumista, oman maun mukaan.

Vinkit talven lomaan!

Talvipyöräilyä reiteillä

Hyppää fillarin selkään ja hurauttele pitkin metsäteitä ja polkuja ihaillen kauniita maisemia. Keskustan saaria voi myös kiertää Siltojen Savonlinna -reitillä.

Jouluinen kotieläinpiha

Tee päiväretki maalle ja virittäydy joulutunnelmaan maatilamiljöön rauhassa. Jouluiselta kotieläinpihalta löydät lampaat, vuohet, ponit, kissat, koiran, kanin ja kanat.

Koko perheen Porokylä

Tutustu suloisten porojen Porosalmen käkkyrämetsien suojassa. Porokylässä voi myös ajaa moottorikelkalla ja lapset voivat touhuta talvimaassa.

Oma mökki, oma rauha

Vuokraa mökki omalle porukalle. Mökiltä voi tehdä päiväretkiä nähtävyyksiin ja harrastaa oman mielenkiinnon mukaan. Tai ihan vaan olla ja nauttia hiljaisuudesta ja luonnosta.

Vietä ihana joulu ja vuodenvaihde

Jouluruokailut

Elämyksiä

Varaa heti!

Osta lahjaksi

Tapahtumia

Virittäydy talvitunnelmaan

Vinkkejä blogeissa

Talvireitit

Retkiluistele, lumikenkäile, patikoi tai pyöräile!

 

Retkiluistelureitit

Hoidettuja ja ylläpidettyjä reittejä löytyy Linnansaaren kansallispuistosta (lähtöpaikka Oravi tai Hotel & Spa Resort Järvisydän) sekä Punkaharjulta (kartta).

Lumikenkäilyreitit

Merkittyjä reittejä löytyy Punkaharjun lumikenkäpuistosta ja Linnansaaren kansallispuistosta »

Omatoimiset kaupunkireitit

Siltojen Savonlinna pyöräily- ja kävelyreitit johdattavat sinut saarelta toiselle. Tai bongaa upeita taidelinnunpönttöjä erikoisreitillä!

Saapuminen Saimaalle

kartta etäisyys savonlinna saimaa

Perille-palvelulla matkan suunnittelu ja matkalipun ostaminen ovat helppoa ja nopeaa. Palvelun avulla voi verrata bussien, junien, lentojen, laivojen, lauttojen ja taksin hintoja, matkustusaikoja, matkan kestoa ja matkustustapojen ympäristövaikutuksia. Vaihtoehtoja voi verrata myös omaan autoon.