Erikoismajoitus Savonlinnan seudulla

Etsitkö jotakin erilaista? Yövy puussa Linnansaaren kansallispuistossa tai nuku leppoisasti Saimaan laineilla tasokkaassa HouseBoatissa tai luksushöyrylaivan hytissä.

Erikoismajoitusta on tarjolla aina luksuksesta telttamajoitukseen – tosin tämä telttamajoitus on puussa Linnansaaren kansallispuistossa ja sisältää vakiona näköalan Saimaan norppavesille. Kansallispuistossa voi majoittua myös pienissä suloisissa aitoissa.

Paremmin varusteltuja vaihtoehtojakin on toki tarjolla. AuroraHutissa eli lasi-iglussa voit majoittua aivan Savonlinnan keskustassa. Kesällä AuroraHut ajellaan sähkömoottorilla rauhalliseen saaren nokkaan ja ihaillaan auringonlaskua. AuroraHutiin voi majoittua myös talvella, yö Saimaan jäällä on taatusti elämys!

Laineilla pääsee yöpymään myös HouseBoateissa, joita voisi kuvailla liikkuviksi kesämökeiksi. HouseBoatit ovat täysin varusteltuja, niissä on oma sauna ja jopa ilmastointi. HouseBoatit tarjoavat majoituselämyksiä ympäri vuoden. Tutustu myös erityisiin Kota-sviitteihin, jossa on lasikattoikkuna sekä takka ja Panorama-sviitteihin, joista puolestaan löytyy ulkoporeallas ja sauna.

Jos haluat viedä luksuselämyksen seuraavalle tasolle, suosittelemme valitsemaan luksushöyrylaiva s/s Paul Wahlin sviitin. Tämä yli satavuotta vanha aito höyrylaiva on täysin uudistettu ja sinne on tehty kolme (3) luksushyttiä. Jokaisessa hytissä on oma ylellinen kylpyhuone ja ikkunasta näköala Saimaalle.

S/s Paul Wahl sijaitsee Savonlinnan keskustassa matkustajasatamassa, joten kaikki palvelut ovat lähellä. Yöpymisen kylkeen laivalle on mahdollista varata intiimi ja laadukas illallinen omalle seurueelle laivan ravintolassa.

AuroraHut, HouseBoatit, höyrylaivat ja muut erikoismajoitukset Savonlinnan seudulla

Voisit olla kiinnostunut myös