Tekemistä sisällä

Mitä tehdä huonolla säällä? Savonlinnassa riittää puuhaa myös sadepäivinä, jolloin voi suunnata esimerkiksi jännittävään Olavinlinnaan ja Riihisaareen, kokeilla laserammuntaa ja pakopeliä tai vaikka mennä elokuviin tai keilaamaan.

Mielenkiintoiset käyntikohteet Olavinlinna, Riihisaari sekä Suomen Metsämuseo Lusto tarjoavat touhuamista ja kokemista niin aikuisille kuin lapsillekin. Maailman suurin puukirkko ”Keltainen jättiläinen” Kerimäellä kiinnostaa varmasti myös pikkuväkeä. Sisään kirkkoon pääsee kesäaikaan. Pääkirjasto Joelista löytyy lapsille erilaisia pelejä sekä lukemista. Savonlinnan seudulla on myös useita kylpylöitä, joihin voi mennä polskuttelemaan koko perheen voimin. Uinnin päälle maittaa makoista ateria valmiista pöydästä.

Perheen yhteistä ajanvietettä on hauska laserammuntapeli Megazone sekä tosielämän seikkailupeli Escaperoom. Megazonessa pelaajat varustetaan vaarattomilla laser-aseilla ja pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-valoin valaistu kaupunkiympäristö. Pakohuoneessa tiimilläsi on 60 min aikaa päästä ulos teemallisesta huoneesta ratkomalla erilaisia pulmia ja mysteerejä. Näiden lisäksi tiloista löytyy pelihuone, jossa käytettävissä on pelikonsoleita sekä mm. pingispöytä ja tanssimatto. Tai lähtekää koko perheen voimin keilamaan tai elokuviin!

Lomalla lasten kanssa voi keksiä myös omia aktiviteetteja. Järjestäkää saimaannorpan piirustuskilpailu tai rakentakaa taikataikinasta Olavinlinnan pienoismalli! Jos perheestä löytyy jauhopeukaloita, kokeilkaa leipoa muikun muotoisia pikkuleipiä. Iltapalaksi voitte taikoa Savonlinna-buffetin paikallisista herkuista; lörtsyistä, möttösistä, savumuikuista ja Muhosen luomuruisleivästä.

Varaa heti

Tutustu sisäkohteisiin

Elokuvat

Voit myös siirtyä tapahtumakalenteriin katsomaa kaikki seudun tapahtumat »

Voisit olla kiinnostunut myös