Sisävesiristeilyt Saimaalla

#saimaamoments

Sisävesiristeilyt ovat osa Savonlinnan ja lähiseudun kesää. Risteily Saimaalla nostalgisella höyrylaivalla tai näppärällä moottorialuksella on leppoisa tapa viettää aurinkoista kesäpäivää ihaillen maisemia Savonlinnan ympäristössä. Kuva: Vip Cruise.

Savonlinnan matkustajasatamasta pääset kätevästi maisemaristeilyille. Voit halutessasi tehdä myös pidemmän risteilyn esimerkiksi Punkaharjulle, Kuopioon tai Hotel & Spa Resort Järvisydämeen. Myös Punkaharjulla ja Hotel & Spa Resort Järvisydämessä voit hypätä risteilylaivan kyytiin ja nauttia Saimaasta. Tutustu myös erityisiin teema- ja ruokaristeilyihin.


Varaa risteily

Loading...

Kesän maisemaristeilyt

Tunnista puoleentoista kestävä maisemaristeily on helppo tapa kokea Saimaa.

Reittiristeilyt

Savonlinnasta pääsee Saimaan laivoilla pidemmillekin matkoille.

Aikataulun mukaiset teemaristeilyt

Maisema- ja reittiristeilyjen lisäksi Savonlinnassa järjestetään erilaisia aikataulutettuja teemaristeilyjä, esimerkiksi lounasristeilyjä.

Tilausristeilyt

Saimaan risteilylaivan voit varata myös kokonaan omaan käyttöön. Risteilyjä räätälöidään pienelle porukalle tai vaikka sadan hengen ryhmälle. Tilausristeilyt ovat olleet suosittuja esimerkiksi illallisristeilyinä ennen oopperaa tai kokousta varten. Saimaan laivat kulkevat niin kauan kuin vedet pysyvät vapaina jäästä. Lue lisää risteilytuotteista ryhmille!

***

Kurkkaa 360 ° video syksyiseltä Saimaan risteilyltä!

Suosittelemme lisäksi