Sisävesiristeilyt Saimaalla

#saimaamoments

Sisävesiristeilyt ovat osa Savonlinnan ja lähiseudun kesää. Risteily Saimaalla nostalgisella höyrylaivalla tai näppärällä moottorialuksella on leppoisa tapa viettää aurinkoista kesäpäivää ihaillen maisemia Savonlinnan ympäristössä. Aikataulujen mukaiset maisemaristeilyt pääsääntöisesti 1.6.-31.8. , mutta risteilyjä myös muuna aikana sään salliessa (ks. yksittäiset lähdöt alempana). Tilausristeilyt ryhmille saatavilla sulan kauden aikaan n. toukokuulta jopa joulukuulle. Kuva: Hotel & Spa Resort Järvisydän | Samppanjaristeily

Savonlinnan matkustajasatamasta pääset kätevästi maisemaristeilyille. Voit halutessasi tehdä myös pidemmän risteilyn esimerkiksi Punkaharjulle, Kuopioon tai Hotel & Spa Resort Järvisydämeen. Myös Punkaharjulla ja Hotel & Spa Resort Järvisydämessä voit hypätä risteilylaivan kyytiin ja nauttia Saimaasta. Tutustu myös erityisiin teema- ja ruokaristeilyihin.

Risteilyt Savonlinnasta

Loading...

Risteilyt Järvisydämestä

Aikataulun mukaiset teemaristeilyt

Maisema- ja reittiristeilyjen lisäksi Savonlinnassa järjestetään erilaisia aikataulutettuja teemaristeilyjä, esimerkiksi lounasristeilyjä.

Reittiristeilyt

Savonlinnasta pääsee Saimaan laivoilla pidemmillekin matkoille.

Tilausristeilyt

Saimaan risteilylaivan voit varata myös kokonaan omaan käyttöön. Risteilyjä räätälöidään pienelle porukalle tai vaikka sadan hengen ryhmälle. Tilausristeilyt ovat olleet suosittuja esimerkiksi illallisristeilyinä ennen oopperaa tai kokousta varten. Saimaan laivat kulkevat niin kauan kuin vedet pysyvät vapaina jäästä. Lue lisää risteilytuotteista ryhmille!

***

Kurkkaa 360 ° video syksyiseltä Saimaan risteilyltä!

Suosittelemme lisäksi