Kylpylät Savonlinnan seudulla

#saimaamoments

Tule viettämään rentouttava kylpyläloma Saimaan rannoille Savonlinnan seudulle! Valittavanasi on eri vaihtoehtoja ja erilaisia palveluita sen mukaan, mitä lomaltasi haluat. Kaikille kohteille yhteistä on upea järviluonto sekä hyvä palvelu. Kuva: Hotel & Spa Resort Järvisydän, Järvikylpylä

Aktiivinen liikkuja suuntaa Tanhuvaaran Sport Resortiin, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti niin sisä- kuin ulkolajeja vuoden ympäri. Perinteistä kylpyläkokemusta etsivälle Spahotel Casino Savonlinnan keskustassa luonnon äärellä sekä Kruunupuisto Punkaharjun kansallismaisemissa tarjoavat upeat puitteet rentouttavaan lomaan.

Järvisydämen Järvikylpylä Linnansaaren kansallispuiston kupeessa tarjoaa uudenlaisen suomalaisen järvihyvinvointikokemuksen! Kylpylän kaikki rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä: Saimaan järvivettä, luonnonkiveä ja 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Järvikylpylän DaySpassa rentoudut erilaisten hoitojen parissa ja joogaparvella voit kokeilla Aerial Yogaa (ilmajoogaa), Seasonal joogaa tai Physio Pilatesta.

Tule rentoutumaan lyhyelle tai pidemmälle kylpylälomalle joko yksin, kaksin tai perheen kanssa. Uimaan kylpylöihin voi tulla myös kertalipulla.

Osta online!

Jos kalenterissa ei näy saatavuutta, yogatunteja, hierontoja ja hoitoja on mahdollista saada myös tilauksesta ottamalla yhtettä Järvisydän Lake Spa:n asiakaspalveluun 044 4525006 | spa (at) saimaaholiday.net

Tule kylpylälomalle

Katso myös