Ryhmämatkat Savonlinnassa

Järjestettävänä seminaari, kokous, virkistysmatka, tyky-päivä tai luokkaretki? Suunnitteletpa rityksen tai järjestön kesäpäiviä tai juhlia isommalle porukalle, Savonlinna on upea kohde. Ryhmämatkat on mainio syy suunnata Savonlinnan seudulle!

 

Risteily Saimaalla on jokaisen Savonlinnan kävijän must-juttu. Eri kokoisille ryhmille räätälöidään risteilyjä aina tunnin maisemaristeilyistä usean päivän teemaristeilyihin.

Isonkin ryhmän on helppo tulla Savonlinnaan. Kaupungin lukuisista majoitusvaihtoehdoista varmasti löydätte sopivan kokoisen ja sopivan tasoisen majoituksen ryhmälle kuin ryhmälle. Samaten Savonlinnan ravintoloista löytyy vaihtoehtoja moneen makuun. Suurempikin ryhmä voi nauttia Saimaasta yhdellä kertaa: Saimaan tilausristeilyllä voitte yhdistää risteilyn ja illallisen, risteily voi myös päättyä Olavinlinnan laituriin ennen tai jälkeen oopperaesityksen tai muun tapahtuman. Mukava ohjelma ryhmille on myös opastettu kaupunkikierros, joko linja-autolla tai kävellen!

Savonlinnasta löydätte viihdettä ja kulttuuria ryhmän kaikille jäsenille. Valikoimassa on niin konsertteja, teatteria ja museoita tai toisaalta liikuntaharrastuksia ja vaikka penkkiurheilua. Ryhmän lapsillekin löytyy mieluisaa tekemistä. Punkaharju puuha- ja vesipuisto Kesämaassa tai melomassa ja ratsastamassa kuluu helposti kesäinen päivä.

Tervetuloa seurueesi kanssa lomalle Savonlinnaan!

Hae yrityksiä ja palveluita

Voisit olla kiinnostunut myös