Onnistunut kokous Saimaalla

#saimaamoments

Kokous tai muut tilaisuus Savonlinnassa Saimaan rannalla oheisohjelmineen jää taatusti osallistujien mieleen. Miltä kuulostaisi kokous keskiaikaisessa Olavinlinnassa, laivalla Saimaan aalloilla tai Savon Suurimmassa Wiinikellarissa kansallispuiston kupeessa? Kuva: Spahotel Casino

Kokous Savonlinnassa tarjoaa elämyksiä ja ohjelmaa tilaisuuden koosta riippumatta. Olipa kyseessä perinteinen kokous, pikkujouut tai henkilöstön tyky- tai virkistyspäivät löytyy seudulta tarpeeseen sopivat tila sekä ohjeisohjelmat tarjoiluineen. Savonlinnan seudulla on myös järjestetty useita tilaisuuksia, joissa osallistujamäärä on ollut jopa yli 1000 henkeä.

Saimaa tarjoaa elämyksiä kokousvieraille! Kokouksen yhteydessä on mukava rentoutua Saimaan risteilyllä tai nauttia nokipannukahvit Linnansaaren kansallispuistossa. Tai miksi et yllättäisi henkilökuntaa tai yhteistyökumppaneita unohtumattomalla illalla Olavinlinnassa oopperan parissa? Talvikokouksen jälkeen aivot tuulettuvat mukavasti raittiissa ulkoilmassa vaikka retkiluistelun tai moottorikelkkasafarin merkeissä.

***

Katso myös Parasta Saimaalla -blogin artikkeli Savonlinnan seudun juhlapaikoista ja kokoustiloista.

UUTTA! Maankuulu Punkaharjun Luolasto

Marraskuusta 2018 alkaen Punkaharjun Tuunaansaaren maankuulu Kalliosali (ent. Retretti) toimii myös tilaisuuksien ja kokousten pitopaikkana. Lue lisää!

Tiloja isoihin ja pieniin tarpeisiin

Tutustu kokoustuotteisiin

Kysyttävää? Ole yhteydessä?

    Suosittelemme lisäksi