Kokouspalvelut ja -tilat

Kokoukset, juhlat ja tai muut tilaisuudet Savonlinnan seudulla oheisohjelmineen jää taatusti osallistujien mieleen. Miltä kuulostaisi kokous keskiaikaisessa Olavinlinnassa, laivalla Saimaan aalloilla tai Savon Suurimmassa Wiinikellarissa kansallispuiston kupeessa?

 

Kokous Savonlinnassa tarjoaa elämyksiä ja ohjelmaa tilaisuuden koosta riippumatta. Olipa kyseessä perinteinen kokous, pikkujouut tai henkilöstön tyky- tai virkistyspäivät löytyy seudulta tarpeeseen sopivat tila sekä ohjeisohjelmat tarjoiluineen. Savonlinnan seudulla on myös järjestetty useita tilaisuuksia, joissa osallistujamäärä on ollut jopa yli 1000 henkeä.

Saimaa tarjoaa elämyksiä kokousvieraille! Kokouksen yhteydessä on mukava rentoutua Saimaan risteilyllä tai nauttia nokipannukahvit Linnansaaren kansallispuistossa. Tai miksi et yllättäisi henkilökuntaa tai yhteistyökumppaneita unohtumattomalla illalla Olavinlinnassa oopperan parissa?

Talvikokouksen jälkeen aivot tuulettuvat mukavasti raittiissa ulkoilmassa vaikka retkiluistelun tai moottorikelkkasafarin merkeissä.

Tutustu kokoustuotteisiin

Savonranta-seura ry
Palvelut Savonranta-talo
Kakkukaaos Oy
Palvelut Kakkukaaos

Katso kokoustilaesittelyt

Kysyttävää? Ole yhteydessä?

    Voisit olla kiinnostunut myös