Kokous Original Sokos Hotel Seurahuoneella torin laidallaOsuuskauppa Suur-Savo

Kokous Original Sokos Hotel Seurahuoneella torin laidalla 5 Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 3 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 3 / 3
  • Olemme saavutettavissa esteettömästi Olemme saavutettavissa esteettömästi 2 / 2
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 15 / 16
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 6 / 6

Sertifikaatit

  • greenkey_logo
  • VF_stf_logo

Hotelli Seurahuoneella on useita kokoukseen ja juhlaan soveltuvia tiloja. Tiloissa on käytettävissä langaton nettiyhteys, datatykki tai tietokoneeseen yhdistettävä näyttö ja kokousisännän palvelut.

Hotellin upeat päivitetyt tilat Kokous- ja tapahtumatila Luoto, Aula, Olohuone ja Pihlaja mahdollistavat rennon tilaisuuden niin kokouksen, co work-työskentelyn kuin juhlien merkeissä.

KOKOUSTILAT

– Kokous- ja juhlatila Luoto toisessa kerroksessa tarjoaa upeat puitteet jopa 130 henkilön tilaisuuksille. Monikäyttötila on jaettavissa kahteen osaan lasiseinällä, jolloin tiloja voi hyödyntää hyvin monenlaisiin kokouksiin ja tapahtumiin. Etuosan ravintolamainen tila sopii mainiosti 60 hengen illanistujaisiin, rentoihin tilaisuuksiin ja illallisiin. Tilassa on open kitchen ruokakurssien ja kulinarististen elämysten järjestämiseen. Asiakkaita palvelee täysin varusteltu baari.

– Pihlaja kabinetissa on 12 paikkaa ja se sijaitsee kätevästi Seurahuoneen Aulassa katutasossa.

– Othello tila Seurahuoneen toisessa kerroksessa tarjoaa modernit puitteet 30 henkilön tilaisuuksiin. Tilassa on ihana luonnonvalo, mukavat tuolit ja pyörillä liikkuvat pöydät jotka voi järjestää asiakkaan toiveiden mukaan. Esityksiä on miellyttävä seurata joko isolta näytöltä tai kattoon upotetun sähköisen valkokankaan kautta.

– Perlina di Castellon moneksi muuntautuva viinikellari sopii vaikkapa aamiaispalaverin pitämiseen, illanistujaisiin tai kokoustamiseen. Tila on varattavissa 4-20 henkilön tilaisuuksiin.

– Kesällä voit nauttia Saimaa maisemista Muikkuterassin kabinetissa (10 paikkaa) vaikka kokouksen lomassa muikuista nauttien.

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET

Kokous- ja juhlatilojen varaukset ja tiedustelut myyntipalvelusta p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi