Teatteria Savonlinnan vieraille

#saimaamoments

Teatterista kiinnostuneille Savonlinnasta löytyy ammattiteatteri, harrastajateatteriyhdistys sekä lasten- ja nuorten teatteri. Kesäaikaan usea kesäteatteri avaa esirippunsa paikallisille ja matkailijoille. Savonlinnan Teatterin ohjelmistossa on teatteriesityksiä niin lapsille kuin aikuisillekin, musikaaleja sekä teatteriklassikkoja. Ensi-iltoja Savonlinnan Teatterissa on viidestä seitsemään joka vuosi. Muhasaaren teatteri, kuvassa Mari Lehtonen.

Muhasaaren kesäteatterilla esityksiä kesällä 2020! Mieleenpainuvaa ammattinäyttelijöiden teatteriesitystä ja -elämystä vahvistaa maalaistalon pihapiiri, jossa kanat kotkottavat ja lampaat tepastelevat. Tunnelmallinen teatteri on perustettu navetan ylisille ja kun teatterimatkaan sisältyy lossimatka Saimaalla on ikimuistoinen elämys taattu!

Savonlinnan Teatteri tekee yhteistyötä alueen oppilaitosten, kuorojen ja orkestereiden sekä harrastajateatteri Teatterimyllyn kanssa. Savonlinnan taidelukiolla on oma opetusteatteri Taikkarin teatteri ja Rantasalmella oma nuorisoteatteri.

Kesäteatteri pystyttää lavasteensa aivan Savonlinnan keskustan kupeessa olevalle Kasinonsaarelle. Rantasalmella kesävieraita hauskuuttaa Rantasalmen kesäteatteri sekä Tuusmäen kyläyhdistyksen kesäteatteri. Muhasaaren kesäteatterissa esitykset pidetään navetan ylisillä, Saimaan Teatteri puolestaan liikuttaa näytöstään ympäri seutua. Kesäteattereita löytyy myös Punkaharjulta, Kerimäeltä sekä muista ympäryskunnista.

Teatteriesitykset

Alta löydät tulevat teatteriesitykset. Katso kaikki tapahtumat tapahtumakalenterista.

Teatterit seudulla

Suosittelemme lisäksi