Saunat Savonlinnan seudulla

Saunominen Saimaan rannalla ja pulahdus viilentävään järviveteen – mikä olisikaan parempaa? Savonlinnan seudulta löydät avoimia saunavuoroja, vuokrattavia saunoja ja erilaisia saunaelämyksiä, kuten saunajoogaa.

 

Kuva: Inkeritalon sauna Punkaharjulla

Suomessa on jopa miljoonia saunoja ja Saimaan seutu on saunojan unelma, niin kesällä kuin talvellakin. Saunomaan pääset seudun kylpylöissä sekä uimahallissa, mutta jos haluat saunan oman porukan käyttöösi on saunan tai saunatilan vuokraaminen oiva ratkaisu.

Vuokraa lomamökki

Jos etsit vuokrattavaa saunaa, miksi et samalla vuokraisi lomamökkiä? Järven rannalla sijaitsevissa vuokramökeissä on oma sauna ja mahdollisuus pulahtaa järveen. Tutustu vuokramökkeihin » sekä lomakyliimme »

Lisää saunaelämyksiä

Kokeile saunajoogaa Oravissa tai vuokraa Linnansaaren kansallispuiston perinteinen puusauna oman porukan saunaelämystä varten. Uudistunut Kruunupuisto Spa Punkaharjulla tarjoilee lempeitä löylyjä ja virkistymistä altaissa. Kruunupuiston rannassa sijaitseva upea Inkeritalon vuokrattava sauna sopii jopa 10 hengen porukoille. Kylpytynnyreitä eli huljuja löydät mm. Punkaharju Resortista. Oma rauha on taattu Kuru Resortista Kuru Resortissa.

Kaupunkisaunojille suosittelemme Original Sokos Hotel Seurahuoneen saunaa hotellin yläkerrassa, josta avatuu upea näköala Matkustajasatamaan sekä Spahotel Casinon tilaussaunaa. Sporttailijat suuntaavat monipuoliseen vapaa-ajan keskukseen Tanhuvaaraan, josta voit vuokrata rantasaunan tai nauttia kylpylästä.

Voisit olla kiinnostunut myös