Melonta Saimaalla

#saimaamoments

Saimaa on Euroopan suurin järvialue, josta löytyy hyvin runsas vesistömaisema ja loistavat melontareitit. Melonta Saimaalla mahtavaa, sillä siellä on suuria järvenselkiä, kallioisia poukamia ja saarten muodostamia labyrinttejä, kallioluolia ja lehtipuiden reunustamia jokireittejä. Savonlinnan seudun kansallispuistot Linnansaari ja Kolovesi ovat kuin tehtyjä melojan tutkittaviksi.

Savonlinna on Saimaan ympäröimä, joten voit käydä katsomassa vaikka kaupungin nähtävyyksiä melomalla. Voit varata järjestetyn melontaretken oppaan kanssa, tai kanootin ja kajakin voi vuokrata omia retkiä varten. Rauhallinen kesäpäivä ja tyyni järvenselkä ovat loistavia syitä lähteä tutkimaan Saimaan rantoja kanootilla tai kajakilla. SUP-lautailu on myös oiva tapa tutustua Saimaan rantoihin!

Suosittuja melontakohteita ovat esimerkiksi Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistot sekä Punkaharju. Kohteisiin voi mennä melomaan omatoimisesti tai varata varusteet ja melontaoppaan etukäteen. Jos haluat aloittaa melomisen Koloveden kansallipuistosta vuokrakanootilla, tilaathan sen aina etukäteen SaimaaHoliday Oravista!

Osta retki

Loading...

Melontareitit

Melontakaluston vuokraus ja tuotteet

SUP-melonta

Melontavarusteiden vuokraus

Suosittelemme lisäksi