Viikko-ohjelma

Viikko-ohjelma vuodelle 2022 on nyt julkaistu! Viikko-ohjelma toteutuu tänä kesänä ympäri seutua ja kesäkuukausille löytyy omat kuukausikohtaiset koosteet. Tutustu tarjontaan!

Katso alta kesän viikko-ohjelman elämykset. Kaikki viikko-ohjelman aktiviteetit ovat takuulähtöjä ja opastettuja. Ohjelmiin voit osallistua yksin, kaksin tai porukassa. Huomaathan, että osaan ohjelmista vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Voit ladata viikko-ohjelman kuvaa klikkaamalla.

______________________

Tutustu myös muuhun kesätarjontaan » tai käy lukemassa kommentteja vieraskirjasta »

elokuun viikko-ohjelma

Viikko-ohjelman ohjelmien tarkemmat tiedot

Vinkit Savonlinnan seudulle

Nauti lörtsykahvit torilla

Savonlinnan lomaan kuuluu torikahvit eläväisellä Kauppatorilla. Kokeile suolainen lörtsy kaikilla mausteilla tai herkuttele makealla versiolla – oman valintasi mukaan.

Herkuttele lounas linnassa

Olavinlinnassa herkutellaan kesällä päivittäin. Sisäravintolan lisäksi linnan keskiaikaisten muurien suojasta löytyy myös kesäterassi Saimaa-näköalalla.

Bongaa pönttöjä

Haudankaivaja ja ITE-taiteilija Marko Ruuskasen linnunpönttöjä on keskustassa jopa 120! Bongaatko sinä ne kaikki? Komeimmat löytyvät Talvisalon hautausmaalta.

Herkuttele Lippakioskilla

Legendaarinen kioski Matkustajasatamassa on palvellut jo vuodesta 1958 saakka. Lipaise irtojäätelö ja nautiskele pehmis, lisukkeilla tai ilman.

Voisit olla kiinnostunut myös