Viikko-ohjelma

#saimaamoments

Savonlinnan kesän viikko-ohjelma 1.6.-15.8. tarjoaa tekemistä ja kokemista sekä aikuisille että perheille. Viikko-ohjelmassa takuulähdöt. Lähde opastulle melontakierrokselle saarille rakennetun kaupungin ympäri tai osallistu joogaan Olavinlinnan maisemissa, tai tee kaupunkikierros leppoisasti riksan kyydissä. Perheille suosittelemme mm. Pikku Kipparin risteilyjä sekä farmivierailua.

Kaikki viikko-ohjelman aktiviteetit ovat takuulähtöjä ja opastettuja. Ohjelmiin voit osallistua yksin, kaksin tai porukassa. Huomaathan, että osaan ohjelmista vaaditaan ennakkoilmoittautuminen.

 

Jokaiselle päivälle ohjelmaa

Aktiviteettien tarkemmat tiedot

Vinkit Savonlinnan seudulle

Nauti lörtsykahvit torilla

Savonlinnan lomaan kuuluu torikahvit eläväisellä Kauppatorilla. Kokeile suolainen lörtsy kaikilla mausteilla tai herkuttele makealla versiolla – oman valintasi mukaan.

Herkuttele lounas linnassa

Olavinlinnassa herkutellaan kesällä päivittäin. Sisäravintolan lisäksi linnan keskiaikaisten muurien suojasta löytyy myös kesäterassi Saimaa-näköalalla.

Bongaa pönttöjä

Haudankaivaja ja ITE-taiteilija Marko Ruuskasen linnunpönttöjä on keskustassa jopa 120! Bongaatko sinä ne kaikki? Komeimmat löytyvät Talvisalon hautausmaalta.

Herkuttele Lippakioskilla

Legendaarinen kioski Matkustajasatamassa on palvellut jo vuodesta 1958 saakka. Lipaise irtojäätelö ja nautiskele pehmis, lisukkeilla tai ilman.

Mikä on Saimaa-ilmiö?

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

sln_live_logo
ELY_LA01_Logo___FI_B3___RGB
SavonlinnanHankekehitys_tsin_RGB
maakuntaliitto_varillinen_pystylogo
EU_EAKR_ESR_FI_vertical_20mm_rgb
VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb