Muikkuterassi

Muikku on suomalaisen kesäkeittiön ehdoton herkku! Muikkuterassi on paikka jossa tätä mahtavaa kesäherkkua saa – tervetuloa!

Seurahuoneen maankuulu Muikkuterassi hotellin 6.kerroksessa on kesäaikaan ehdottomasti kokemisen arvoinen. Upeiden maisemien lisäksi paikka tarjoaa ainutlaatuisia ruoka-annoksia. Terassin muikkumestari pistää parastaan ja valmistaa voissa rapeaksi paistettuja muikkuja, jotka paikalliset kalastajat ovat pyytäneet lähivesistä. Annos tarjoillaan lankulla sitruunan, raikkaan salaatin ja maukkaan uuniperunan kanssa.

Muikkujen lisäksi terassilla voi herkutella erilaisilla salaateilla, jotka vievät kielen mennessään. Lasitetulla terassilla tarkenee myös kolean sään aikaan ja silmiä hivelevä auringonlasku järvimaisemassa on ikimuistoinen hetki.
Ryhmille (max. 10 hlöä) löytyy erillinen terassikabinetti, josta avautuu näkymä matkustajasatamaan. Tämä ympäri Suomea tunnettu näköalaravintola palvelee kesäaikaan.

Savonlinnan maankuulu Muikkuterassi on kesäaikaan ehdottomasti kokemisen arvoinen. Upeiden maisemien lisäksi paikka tarjoaa ainutlaatuisia ruoka-annoksia. Terassin muikkumestari pistää parastaan ja valmistaa voissa rapeaksi paistettuja muikkuja. Lasitetulla terassilla tarkenee myös kolean sään aikaan ja silmiä hivelevä auringonlasku järvimaisemassa on ikimuistoinen hetki.

Lisätiedot

Aukioloajat
Aukiolotiedot löydät täältä Dieses in ganz Finnland bekannte Aussichtsrestaurant ist nur im Sommer geöffnet.
Ilmainen WiFi
Kyllä