Kesähotelli Tott

Kesähotelli Tott 6
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 3 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 3 / 3
  • Olemme saavutettavissa esteettömästi Olemme saavutettavissa esteettömästi 2 / 2
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 14 / 16
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 4 / 6

Sertifikaatit

  • greenkey_logo

Tott sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, matkustajasataman kupeessa n. 200 m hotelli Seurahuoneesta. Hotellissa on sekä perinteinen että huoneistohotellin puoli. Huoneissa on tv, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta.

Kesähotelli Tottissa on aulabaari ja asiakassaunat. Huonehintaan sisältyy herkullinen aamiainen ja se tarjoillaan 1. kerroksen Eerikki-salissa. Osassa huoneita lemmikit sallittuja lisämaksusta. Suosittelemme varaamaan maksullisen autopaikan etukäteen.

Ryhmävaraukset ja tiedustelut: Myyntipalvelu puh 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Suosittelemme varaamaan maksullisen autotallipaikan etukäteen. Kesähotelli Tottissa on aulabaari ja 2 tilaussaunaa. Aamiainen on runsas buffetaamiainen ja se tarjoillaan 1. kerroksen Eerikki-salissa. Osassa huoneita lemmikit sallittuja lisämaksusta.”

Lisätiedot

Saatavilla myös
Ryhmävaraukset ja tiedustelut: Myyntipalvelu puh 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi
Aukioloajat
Avoinna kesäkaudella
Ilmainen WiFi
Ei