Work at Savonlinna

Kaipaatko kiireisen arjen vastapainoksi rauhaa? Haluaisitko käydä töiden lomassa rentoutumassa luonnon keskellä? Saarille rakennettu pieni suuri Savonlinna on mainio paikka asua ja elää ympäri vuoden.

Välimatkat ovat lyhyet ja luonto on läsnä joka paikassa, myös kaupungin keskustassa. Palveluvalikoima on vähintäänkin riittävä, ja valloittava kulttuurikaupunki yllättää runsaalla tapahtumatarjonnallaan myös kesän ulkopuolella.

Meille on helppo tulla

Savonlinnaan saapuminen on helppoa. Arkisin tänne lennetään Helsingistä kaksi kertaa päivässä, ja junalla kaupunkiin pääsee viidesti päivässä. Erityisesti raideyhteys on kätevä, sillä kiskobussin pysäkki on aivan Savonlinnan ydinkeskustassa.

Savonlinnassa viikonloppu kestää pidempään

Jututimme muutamaa Savonlinnaan etätöihin muuttanutta ja täällä kakkoskotiaan pitävää asukasta. Lue alta mitä miksi he haluavat viettää aikaansa täällä Saimaan rannoilla.

Olisiko aika vaihtaa maisemaa?

Töitä voi tehdä nykyisin missä vain. Tuuleta mieltäsi ja hae uutta virtaa arkeen Savonlinnan saaristosta. Tule yksin tai tuo tiimisi kokemaan työn uusi näkymä!

Mökki Saimaan rannalla vai cityasunto järvinäköalalla ja hyvillä palveluilla?

Sorry, No items

Katso viikon tapahtumatarjonta

Alla olevassa listauksessa on tulevia tapahtumia. Selataksesi kaikkia tapahtumia ja tehdäksesi täsmällisiä hakuja esimerkiksi ajankohdan tai tapahtuman teeman mukaisesti tapahtumakalenteriin.

Savonlinnan kiinteistövälitykset palveluksessasi

Kiinteistömaailma | Asunto- ja Metsätori Oy
Palvelut Kiinteistömaailma| Asunto-ja Metsätori Oy LKV
sln_live_logo
ELY_LA01_Logo___FI_B3___RGB
SavonlinnanHankekehitys_tsin_RGB
maakuntaliitto_varillinen_pystylogo
EU_EAKR_ESR_FI_vertical_20mm_rgb
VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb