Kotoisa paikka työskentelylle tai kohtaamisille

 

Olet kaupungilla ja äkillinen työasia tulisi hoitaa – Tarvitset tilan, jossa saat rauhassa työskennellä? Oletko kenties sopimassa tapaamista, mutta sopivan rentoa paikkaa ei tunnu olevan? Ratkaisu löytyy aivan kaupungin keskustasta. Savonlinnan Sokos hotel Seurahuoneen remontoidut aulatilat ovat avoinna kaikille.

 

Savonlinnan Seurahuoneen hotellijohtaja Kati Vihma haluaa tuoda yhteisöllisyyden myös hotelliin.
– Tarjoamme tilan kaikille vapaaseen käyttöön. Sinun ei tarvitse olla hotellin asiakas voidaksesi viettää aikaa tiloissamme.

Vihma toivoo, että paikalliset ottavat tilat omikseen. Kaikki ovat tervetulleita – viettämään aikaa, treffaamaan, työskentelemään, tekemään vaikka läksyjä. Käytön ja vuorokauden ajan mukaan tila on muunneltavissa. Iltapäivällä kahville kollegan kanssa, samalla töitä tehden, myöhemmin vaihtaa vapaalle –  samassa tilassa.
– Iltaa kohden valaistusta voidaan hämärtää ja musiikin volyymia hieman nostaa.

Vihma muistuttaa, että tila on tehty ihmisiä varten. Hän toivoo, että asiakkaat antaisivat rohkeasti palautetta. Yhteisöllisen tilan on tarkoitus palvella kaikkia. Käyttökokemuksella on suuri merkitys, jotta jokainen löytää itselleen kotoisan tavan olla.

Uniikki paikka kaupungin keskellä

Savonlinnalaiselle markkinoinnin moniosaaja Pia Behmille hotellin uusi yhteisöllinen co-working tila valmistui kuin tilauksesta. Kiireisen naisen päivät kuluvat asiakastapaamissa. Tapaamisien välissä on aikaa, jota ei haluaisi käyttää kahvilassa notkumiseen. Työskentely vaatii rauhallisen ympäristön.
– Täältä löytyy kaikki reissutyöläisen tärkeimmät fasiliteetit eli toimiva wifi, virtaa koneisiin sekä virvokkeita ja välipalaa, Pia kertoo.

Remontissa viihtyisyyteen on panostettu. Behm antaa erityiskiitosta sisustukselle.
– Tila on todella tyylikäs ja kutsuva. Itseasiassa hyödynsin hiljattain tätä miljöötä kevään muotia esittelevän blogipostauksen kuvauksiin. Värit ja yksityiskohdat ovat kauniita ja harkittuja.

Pia Behm on löytänyt Savonlinnan keskustasta itselleen oman paikan. Viihtyisä tila on avoinna vuorokauden ympäri. Baaritiski palvelee puoli kahteen.
– Astu rohkeasti hotellin ovista niin yllätyt! Hän kannustaa paikallisia tutustumaan kaikille tutun Setiksen yhteisölliseen tilaan. Olen huomannut viihtyväni täällä myös illalla, ystävän kanssa lasillisella, hän naurahtaa.

 

Info:

Seurahuoneen co-working tila:

  • yhteistöllinen tila, jossa työskentelymahdollisuus
  • rauhallinen, viihtyisä ympäristö
  • wifi, virtaa mobiililaitteille
  • työskentelyyn sopivat pöytätilat
  • tavaroiden säilytysmahdollisuus
  • ei varattavissa – vapaassa käytössä milloin vain, 24/7
  • virvokkeita ja välipalaa
  • ruokailumahdollisuus erikseen pyydettäessä

Teksti: Eira Isomäki