Vuokramökit Saimaalla

#saimaamoments

Vuokramökit Saimaalla – mökinvuokraus on helppoa!

Hyvä yöpymisvaihtoehto Savonlinnan seudulla on mökinvuokraus. Vuokramökissä sinulla on oma rauha ja luonto lähellä. Useimmissa mökeissä kalustoon kuuluu soutuvene, jolla voit tehdä kalastusretkiä tai vain nauttia kauniista järvimaisemasta. Mikäpä olisi parempi tapa yöpyä Suomen kesässä kuin kesämökki Saimaan rannalla? Kuva: Loikansaaren Lomamökit

Vuokramökissä voit lomailla myös talvella. Savonlinnan seudun monet talviaktiviteetit koet helposti myös vuokramökiltä käsin autolla liikkuen. Oman mökin rannasta piipahdat helposti pilkille tai päiväkävelylle järven jäälle. Syksyllä puolestaan keräät metsän antimet, sienet ja marjat, kotiin mukaan viemiseksi. Tutustu myös lomakylien mökkitarjontaan sekä Savonlinna-Punkaharju -seudulla toimiiviin Saimaan Maaseutuhelmet -perheyrityksiin.

Savonlinnan seudulla on tarjolla vuokramökkejä monenlaisiin tarpeisiin. Voit valita mökin, jossa sähkö saadaan aurinkopaneelista ja vessa on ulkovessa metsänreunassa. Tai sitten voit valita mökin, josta löytyvät kaikki nykyaikaisen kodin mukavuudet.

Mökit ovat oiva vaihtoehto myös lapsiperheille. Yhteiset metsäretket ja luontoon tutustuminen ovat elämyksiä lapselle!

Lataa akkuja syksyn mökkilomalla

Syksyn tunnelmaan pääset taatusti mökkilomalla Saimaan rannalla. Sauno ja pulahda Saimaaseen sekä nauti takkatulen lämmöstä. Aurinkoisena syyspäivänä on mukana käydä soutelemassa ja illan hämärtyessä tunnelmoida nuotiolla ja valmistaa iltapalaksi loimulohta tai paistaa perinteiset makkarat.

Mökkilomatarjoukset

Tutustu seudun mökkitarjontaan

Suosittelemme lisäksi