Rallin LomamökitRallin Lomamökit

Saimaan alueen luonto on kokemisen arvoinen jokaisena vuodenaikana. Vuokramökkiemme lähialueella on useita pieniä saaria, joissa voi retkeillä. Syksyllä on hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen.

Talvella hiihtolatuja on lähistöllä lumitilanteen mukaan. Pidempiä latuja on Sulkavan kirkonkylässä, jossa latuverkot ovat kymmeniä kilometrejä, osa valaistuja.

Kesällä ympärillä on 16000 ha:n erinomaiset uisteluvedet. Järjestämme halutessanne opastettuja metsäretkiä ja maatilaan tutustumista.

_____

Sulkavan Suursoutujen reitin varrella sijaitsevat mökit ovat tasokkaita viiden tähden pyöröhirsimökkejä. Mökit ovat talviasuttavia. Tutustu viiden tähden mökkeihimme: Annikiniemi, Sinkonlahti ja Veikkola.

Muut mökit:

Muurainlahti. Kun et tarvitse isoa mökkiä, on tämä ”sininen unelma” sopiva. Se sijaitsee Saimaan Pihlajavedellä omassa rauhassa aurinkoisella paikalla.

Vääräjärven torppa sijaitsee rauhallisella paikalla sisäjärven rannalla. Kunnostettu vanha talviasuttava talo, jossa on vanha maatilan pihapiiri. Vääräjärven torpalle on rakennettu erillinen rantasauna.

Päivärinne soveltuu pitempäänkin asumiseen. Rauhallisella paikalla maalaismaisemassa kunnostettu talviasuttava rintamamiestalo. Tässä kohteessa ei ole omaa rantaa.