Kylpylät, saunat ja avanto

Nautiskele uniikin Järvikylpylän miljööstä ja erilaisista saunoista tai sauno aidon savunsaunan lempeissä löylyissä Saimaan rannalla. Talvella rohkeimmat suuntaavat hyiseen Saimaaseen. Vilukissoille suosittelemme norppakelluntaa vesitiivis kelluntapuku päällä.

Kylpyläliput | Rantasauna ja avanto | Norppakellunta

Kylpyläliput

Joko olet kokenut kallioon louhitun Järvikylpylän upean tunnelman? Kylpylästä löydät kuusi erilaista saunaa ja viisi allasta. Ulkoaltaissa virtaa Saimaan lämmittämätön järvisesi. Järvikylpylän rakennusmateriaaleina on käytetty mm. luonnonkiveä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Kylpylä lämpenee järvi-/maalämmöllä ja aurinkoenergialla. Järvikylpylä sijaitsee Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämen yhteydessä Rantasalamella.

Rantasauna ja avanto

Uskallatko kastautua hyisessä Saimaassa saunan lämpimien löylyjen välissä? Oravin kanava on sulavan vuoden ympäri hitaasti virtaavan veden ansiosta. Perinteisen rantasaunakokemuksen saat myös Linnansaaren kansallispuiston rantasaunassa (vuokrattavana vain kesäaikaan).

Vuokraa kylpytynnyri tai nauti perinteisen savusaunan löylyistä

Paljua voi siirtää kätevästi paikasta toiseen peräkärryllä, joka kuuluu paljun hintaan.

Jääkellunta

Kellu norppana Saimaassa vesitiivis ja lämmin kelluntapuku päällä ja katsele maisemia tai yllä avautuvaa tähtitaivasta. Talvinen kelluntaelämys Oravin kanavassa on takuuvarmasti ikimuistoinen kokemus!