Teatterit

Teatterista kiinnostuneille Savonlinnasta löytyy ammattiteatteri, harrastajateatteriyhdistys sekä lasten- ja nuorten teatteri.

Kesäaikaan usea kesäteatteri avaa esirippunsa paikallisille ja matkailijoille. Savonlinnan Teatterin ohjelmistossa on teatteriesityksiä niin lapsille kuin aikuisillekin, musikaaleja sekä teatteriklassikkoja. Ensi-iltoja Savonlinnan Teatterissa on viidestä seitsemään joka vuosi. Kuva: Savonlinnan Teatteri | Järki ja tunteet 

Savonlinnan Teatteri tekee yhteistyötä alueen oppilaitosten, kuorojen ja orkestereiden sekä harrastajateatteri Teatterimyllyn kanssa. Savonlinnan taidelukiolla on oma opetusteatteri Taikkarin teatteri ja Rantasalmella oma nuorisoteatteri.

Kesäteatteri pystyttää lavasteensa aivan Savonlinnan keskustan kupeessa olevalle Kasinonsaarelle. Rantasalmella kesävieraita hauskuuttaa Rantasalmen kesäteatteri sekä Tuusmäen kyläyhdistyksen kesäteatteri.

Muhasaaren kesäteatterissa esitykset pidetään navetan ylisillä, Saimaan Teatteri puolestaan liikuttaa näytöstään ympäri seutua. Kesäteattereita löytyy myös Punkaharjulta, Kerimäeltä sekä muista ympäryskunnista.

Teatteriesitykset ja elokuvat Savonlinnan seudulla

Alta löydät tulevat elokuvat ja teatteriesitykset. Katso kaikki tapahtumat tapahtumakalenterista.

Voisit olla kiinnostunut myös