Saimaan Maaseutuhelmet – 7 lomakohdetta Saimaalla

Saimaan järviluonto ja kiireetön maaseutu ovat parasta paikan päällä koettuna. Loma Saimaan Maaseutuhelmien vieraana on yhdistelmä kauniita luontomaisemia, rentouttavaa aikaa yhdessä sekä ikimuistoisia elämyksiä – kaikki samassa paketissa.

Tervetuloa kiirettä pakoon Saimaan Maaseutuhelmien vieraaksi Puruveden ja Pihlajaveden järvimaisemiin vuoden ympäri!

Saimaan Maaseutuhelmet ovat yritysryhmä, johon kuuluu seitsemän lomakohdetta Punkaharjun ja Savonlinnan alueelta. Jokaisessa idyllisessä kohteessa paikan yrittäjät apulaisineen palvelevat vieraitaan suurella ammattitaidolla ja intohimolla. Palveluihimme kuuluvat monipuoliset majoituspalvelut, vaihtuvat aktiviteetit sekä yrityskohtaiset palvelut.

Valitse seitsemästä idyllisestä kohteesta sinulle sopiva lomapaikka. Katso tarkempia lisätietoja lomakohteista alla. Voit lähettää varaustiedustelun vapaista mökeistä, huoneistoista ja aamiaismajoituskohteista hieman alempaa.

Miksi lomailla vieraanamme Saimaalla?

Onko maaseudulla tai Saimaan luonnossa tylsää? Ei ainakaan Saimaan Maaseutuhelmien vieraana. Hyviä syitä tulla lomailemaan Saimaalle Etelä-Savoon on ympäri vuoden!

Saimaan Maaseutuhelmet Välituvan Lomamökit

Saimaan Maaseutuhelmet Välituvan Lomamökit

1. Tekemistä, näkemistä ja kokemista Saimaan kulttuurimaisemissa Punkaharjulla ja Savonlinnassa: saunomista, suppailua ja soutua, tuulastusta, ratsastusta ja kotieläinpihailua, suomalaisen maaseudun elämää ja perinteitä. Metsät, järvet ja maalaismaisemat avoinna 24/7.

Saimaan Maaseutuhelmet | Hienosen Lomamökit

Saimaan Maaseutuhelmet | Hienosen Lomamökit

2. Majoitusta omarantaisissa mökeissä ja huviloissa, aamiaismajoitusta huoneissa tai leirintäalueella. Ulkoilureitit alkavat suoraan lomakohteiden portilta. Kurkkaa lomakohteiden kotisivuilta vuodenaikojen mukaan vaihtuvat aktiviteettimahdollisuudet.

Saimaan Maaseutuhelmet | Puruveden Lomahuvilat

Saimaan Maaseutuhelmet | Puruveden Lomahuvilat

3. Sijaintina Euroopan suurin järvialue, Saimaan vesistö: Tarjolla yllin kyllin veden ja metsän mosaiikkia. Koe suomalainen järvimaisema kauneimmillaan Punkaharjun ikonisessa kansallismaisemassa tai vuosisadan tiellä. Tai vietä rentouttava päivä saimaannorpan kotivesillä.

Saimaan Maaseutuhelmet Tynkkylän Lomaniemi

Saimaan Maaseutuhelmet | Tynkkylän Lomaniemi

4. Juhla- ja ateriapalveluja sekä juhla- ja tapahtumatiloja: Meillä voit myös järjestää erilaisia tilaisuuksia, aina pienistä kokouksista suuriin sukujuhliin tai syntymäpäiviin.

Tutustu Saimaan Maaseutuhelmien lomakohteisiin

Seitsemän perheyritystä ja matkailukohdetta saimaannorpan kotimaisemissa toivottavat sinut tervetulleeksi! Sijaitsemme Savonlinnan ja Punkaharjun seudulla Etelä-Savossa, Pihlajaveden ja Puruveden puhtaiden vesien ääressä. Tutustu palveluihimme alta.

Saimaan Maaseutuhelmiin kuuluvat seuraavat yritykset: Puruveden Lomahuvilat, Hienosen Lomamökit, Matkailutila Naaranlahti, Norppa-Majat, Tynkkylän Lomaniemi, Välituvan Lomamökit, Wanha Mannila.

Tule jo! Lähetä varaustiedustelu.

Ota yhteyttä yrityksiimme helposti täyttämällä alla oleva lomake. Lomakkeen kautta tarjouspyyntösi tulee meille kaikille ja vastaamme sinulle suoraan sähköpostilla, mikäli vapaita mökkejä tai muuta majoitusta on. Vastaamme 1 vrk kuluessa.

  Toive majoitustyypistä:
  Hintahaarukka:

  Kurkkaa kuulumiset Facebookista!

  Etäisyydet Punkaharjun Tuunaansaaresta:

  Yrityskohtaisista tiedoista löydät välimatkan yrityksestä Punkaharjun Tuunaansaareen. Kaikki Saimaan Maaseutuhelmien yritykset sijaitsevat lähellä Punkaharjua.

  * Kerimäki 16 km
  * Savonlinna 26 km
  * Imatra 99 km
  * Lappeenranta 131 km
  * Joensuu 133 km
  * Kuopio 186 km
  * Jyväskylä 233 km
  * Tampere 381 km
  * Helsinki 353 km
  * Pietari 295 km

  Suosittelemme lisäksi