Saimaan Maaseutuhelmet

Maaseutu on parasta paikan päällä. Paikalliset perheyritykset Saimaan Maaseutuhelmet ovat yhdistelmä luontoa, lomaa ja tekemistä samassa paketissa. Onko maalla tylsää? Ei ainakaan Saimaan Maaseutuhelmien vieraana Saimaan rannoilla! Kuva: Matkailutila Naaranlahti.

Miksi tulla vieraaksemme?

Syitä tulla, vuoden ympäri! Voit lähettää varaustiedustelun vapaista mökeistä ja muista majoituskohteista hieman alempaa.

Saimaan Maaseutuhelmet välituvan lomamökit sauna

Saimaan Maaseutuhelmet | Välituvan Lomamökit

1. Tekemistä ja näkemistä kulttuurimaisemassa: saunomista ja soutua, hevosten, ponien, lampaiden ja kanien paijaamista, suomalaisen maaseudun elämää. Metsät ja järvet avoinna 24/7.

Saimaan Maaseutuhelmet_Hienosen Lomamökit

Saimaan Maaseutuhelmet | Hienosen Lomamökit

2. Majoitusta mökeissä, huoneissa, leirintäalueella. Ulkoilureitit avautuvat vaivattomasti. Kurkkaa kohteiden kotisivuilta avanto-, palju ja saunaelämykset.

Saimaan Maaseutuhelme | Puruveden Lomahuvilat

Saimaan Maaseutuhelmet | Puruveden Lomahuvilat

3. Keskeinen sijainti Euroopan suurimman järvialueen ytimessä: Tarjolla yllin kyllin veden ja metsän mosaiikkia – suomalaista järvimaisemaa kauneimmillaan, Punkaharjun ikonisen kansallismaiseman vieressä.

Saimaan Maaseutuhelmet Tynkkylän Lomaniemi

Saimaan Maaseutuhelmet | Tynkkylän Lomaniemi

4. Ateriapalveluja sekä juhla- ja kokoontumistiloja pienistä porukoista suuriin sukujuhliin.

Tutustu yrityksiimme

Seitsemän perheyritystä ja maaseutukohdetta saimaannorpan kotimaisemissa toivottavat sinut tervetulleeksi! Sijaitsemme Savonlinnan ja Punkaharjun suunnalla Saimaan Pihlajaveden ja Puruveden puhtaiden vesien ääressä. Tutustu tarjontaamme alta.

Tule jo! Lähetä varaustiedustelu.

Ota yhteyttä yrityksiimme helposti täyttämällä alla oleva lomake. Lomakkeen kautta tarjouspyyntösi tulee meille kaikille ja vastaamme sinulle suoraan sähköpostilla, mikäli vapaita mökkejä tai muuta majoitusta on. Vastaamme 1 vrk kuluessa.

  Kurkkaa kuulumiset Facebookista!

  Etäisyydet Punkaharjun Tuunaansaaresta:

  Yrityskohtaisista tiedoista löydät välimatkan yrityksestä Punkaharjun Tuunaansaareen. Kaikki Saimaan Maaseutuhelmien yritykset sijaitsevat lähellä Punkaharjua.

  * Kerimäki 16 km
  * Savonlinna 26 km
  * Imatra 99 km
  * Lappeenranta 131 km
  * Joensuu 133 km
  * Kuopio 186 km
  * Jyväskylä 233 km
  * Tampere 381 km
  * Helsinki 353 km
  * Pietari 295 km

  Suosittelemme lisäksi