Välituvan lomamökit PunkaharjullaVälituvan lomamökit

Välituvan lomamökit Punkaharjulla 6 Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 3 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 3 / 3
  • Olemme saavutettavissa esteettömästi Olemme saavutettavissa esteettömästi 2 / 2
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 11 / 16
  • Olemme LGBTQ -ystävällisiä Olemme LGBTQ -ystävällisiä 1 / 1
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 4 / 6

Mökki- ja luontoelämyksiä kirkkaan Puruveden rannalla!

Punkaharjulla maaseudun rauhassa sijaitsevat mökkimme tarjoavat hienot puitteet rauhalliseen ja rentouttavaan lomaan. Hyvin varustellut ja viihtyisät hirsimökit sopivat moneen makuun.

Vuokrattavana on neljä ympärivuotiseen käyttöön sopivaa hirsimökkiä: kaksi isompaa n. 85 m2 mökkiä viiden tähden varusteilla kuudelle hengelle sekä kaksi pienempää n. 55 m2 neljän tähden mökkiä neljälle hengelle. Mökit sijaitsevat omassa rauhassaan ja kaikilla mökeillä on oma ranta ja laituri. Loivasti syvenevästä hiekkapohjaisesta rannasta on mukava pulahtaa Puruveden aaltoihin ja jokaisessa mökissä on puulämmitteiset saunat takaamassa aidon mökkielämyksen. Soutuvene, ulkogrilli, polttopuut ja mökkikohtaiset kalastusluvat sisältyvät vuokrahintaan.

Aktiviteetit:

Maaseutu, järvi ja metsäluonto luovat kiireettömän tunnelman, mutta myös mukavaa tekemistä riittää – vuoden ajasta riippuen voit mm. kalastaa,
veneillä, marjastaa, sienestää, pyöräillä, hiihtää ja retkeillä.

Lähistöllä sijaitseva kota on vapaasti käytettävissä ja pelikentällä onnistuu niin sulkapallo kuin vaikkapa mölkkyottelukin. Mökkien lähistöltä pääset myös retkeilyura PuruvesiPolun upeisiin maisemiin ja monipuoliseen maastoon nauttimaan luonnosta metsän siimeksessä.

Lisäksi vuokraamme polkupyöriä, moottoriveneitä, siirrettävää paljua sekä sup-lautoja.

Sijainti ja etäisyydet:

Punkaharjun palvelut, kaunis harjualue sekä esimerkiksi Suomen metsämuseo Lusto ja hotelli Punkaharju sijaitsevat noin puolen tunnin ajomatkan päässä mökeiltämme. Kulttuurikaupunki Savonlinnaan ja Olavinlinnaan matka taittuu noin tunnissa. Lyhyen ajomatkan päästä löytyvät myös maailman suurin puukirkko Kerimäeltä sekä koko perheen eläinpuisto ja vesipuisto Aquapark Kiteen Pajarinhovista. Ja monta muuta mielenkiintoista kohdetta!

Nostalginen kauppa-auto pysähtyy kesäisin maatilamme pihassa kerran viikossa. Kauppa-autosta löydät elintarvikkeet ja erikoisuutena hyvä kattaus lähialueen tuotteita.

Tervetuloa!

***Hyppää autoon tai junaan ja tule Savonlinnan seudulle. Me Saimaan Maaseutuhelmet -yritysverkoston kohteet olemme tavoitettavissa ympäri vuoden.***

Muuta samalta ilmoittajalta

Välituvan lomamökit
Vastuullinen yritys
Majoitus Sininen mökki
Välituvan lomamökit
Vastuullinen yritys
Majoitus Keltainen mökki

Lähellä