Craft & Design Savonlinna

Näe, koe ja inspiroidu paikallisesta käsityöstä

Craft  & Design Savonlinna- yritysverkoston pienet käsityömatkailukohteet kutsuvat kokemaan paikallista osaamista monella eri tavoin. Jokainen liikkeemme on persoonallinen oma käyntikohde huokuen paikkakunnan historiaa ja elämäntapaa. Meitä ohjaa rakkaus aitoihin asioihin, luovuuteen ja estetiikkaan.

Käsityömuotoilijoiden verkosto Craft & Design Savonlinna kokoaa ihanimmat putiikit ja pajat helpommin löydettäviksi. Voit hankkia lämminhenkisiä matkamuistoja, käsin valmistettuja lahjoja tai hemmotella itseäsi ainutlaatuisilla design -tuotteilla, joita et saa muualta. Voit kokea kiinnostavia näyttelyitä ja työnäytöksiä, joissa mahdollisuus tutustua paikallisiin käsityömuotoilijoihin. Työpajoissamme ja kursseillamme voit inspiroitua  eri materiaaleista ja käsityötekniikoiden oppimisesta. Käsityömatkalla voit viettää vaikkapa kokonaisen päivän kaupunki- ja maaseutukohteisiimme tutustuen. Monet kohteemme sijaitsevat historiallisesti arvokkaissa tunnelmallisissa puutaloissa, jotka jo sinänsä ovat näkemisen arvoisia. Hae käsityökartta liikkeistämme ja lähde kierrokselle monimuotoisen käsityökulttuurin maailmaan.

Piipahda putiikkiin tai pajaan, astu ateljeeseen, autamme sinua!

Ihanimmat putiikit ja pajat

Craft & Design- lahjapaketit Linnankatu 10:stä

On ilo antaa paikallinen designlahja!

Kokosimme eri muotoilijoiden tuotteista valmiita lahjapaketteja, jotka soveltuvat moniin eri tarkoituksiin. Osa tuotteista on vakituisesti valikoimissamme olevia ja osa taas tilauksesta valmistettavia. Yksittäisiä lahjapaketteja voi hankkia nopeasti Linnankatu 10:stä Heltimoisen talosta. Suuremmat erät toimitamme aina tilauksesta. Olethan ajoissa liikkeellä lahja-asioissa!

Tutustu tarinoihimme käsityöläisenä

Tapahtumat

Ota yhteyttä verkostoa koskevissa asioissa: pirjo.hamalainen@loikansaari.fi tai 040 0841037

Suosittelemme lisäksi