Savonlinnan seudun tapahtumat

#saimaamoments

Savonlinnan seutu on tunnettu monipuolisista tapahtumista ympäri vuoden. Talvella mukaansa tempaavat konsertit ja teatteriesitykset sekä mielenkiintoiset näyttelyt ja ulkoilutapahtumat, kesällä taas korkeatasoiset konsertit ja muut kulttuuritapahtumat ovat vailla vertaansa. (Kuva: Matkailukeskus Harjun Portti)

Katso edulliset majoituspaketit Savonlinnassa ja Saimaalla!

Talviset tapahtumat

Savonlinna ei uinu talvisaikaan, vaan tasokkaat konsertit, teatteriesitykset ja ulkoilmatapahtumat kutsuvat lomanviettoon Savonlinnaan! Laadukkaita näyttelyitä Savonlinnasta löytyy myös vuoden ympäri.

Tunnelmalliset kynttiläuinnit tarjoavat mukavaa vastapainoa kaamokselle ja kylmille talvi-illoille. Savonlinnasta löytyy myös kaksi elokuvateatteria ja elokuvia esitetään myös Luston auditoriossa.

Kesän tapahtumatarjonta

Etenkin kesäaikaan Savonlinna hurmaa kansainvälisellä mutta kiireettömällä ilmapiirillä. Kesän tapahtumatarjonta onkin vertaansa vailla kun maailmanluokan tähdet esiintyvät Savonlinnan Oopperajuhlilla sekä upeissa konserteissa. Kesäteatterit, viihdekonsertit, opastetut kierrokset, näyttelyt sekä muut seudun tapahtumat tarjoavat jokaiselle jotakin. Elokuussa Savonlinnassa kamppaillaan Norsupallon maailmanmestaruudesta.

Katso kaikki Savonlinnan seudun tapahtumat! 

Vuotuisat tapahtumat ja näyttelyt

Tulevia tapahtumia

Alla olevassa listauksessa on Savonlinnan seudun kuluvan viiikon tapahtumat. Selataksesi kaikkia tapahtumia ja tehdäksesi täsmällisiä hakuja esimerkiksi ajankohdan tai tapahtuman teeman mukaisesti, selaa tapahtumia tapahtumakalenterista!

Hae yrityksiä ja palveluita

Suosittelemme lisäksi