Savonlinnan seudun tapahtumat

#saimaamoments

Savonlinnan seutu on tunnettu monipuolisista tapahtumista ympäri vuoden. Talvella mukaansa tempaavat konsertit ja teatteriesitykset sekä mielenkiintoiset näyttelyt ja ulkoilutapahtumat, kesällä taas korkeatasoiset konsertit ja muut kulttuuritapahtumat ovat vailla vertaansa. (Kuva: Tuomaan Markkinat Olavinlinnassa/SAKKE ry)

Talviset tapahtumat

Savonlinna ei uinu talvisaikaan, vaan tasokkaat konsertit, teatteriesitykset ja ulkoilmatapahtumat kutsuvat lomanviettoon Savonlinnaan! Laadukkaita näyttelyitä Savonlinnasta löytyy myös vuoden ympäri. Tunnelmalliset kynttiläuinnit tarjoavat mukavaa vastapainoa kaamokselle ja kylmille talvi-illoille. Savonlinnan joulutapahtumat, kuten Tuomaan markkinat keskiaikaisessa Olavinlinnassa, ovat unohtumaton elämys koko perheelle. Savonlinnasta löytyy myös kaksi elokuvateatteria.

Savonlinnan seudun joulunaika

Savonlinnan joulu avataan virallisesti joulunavausviikonloppuna 24.-26.11.2017. Silloin eri puolilla seutua luvassa paljon tapahtumia sekä perinteiset Tuomaan Markkinat Olavinlinnassa. Olavinlinnassa voit ihastella Kari Kolan upeaa Luminous valoteosta jo joulunavausviikonlopusta lähtien! Lue lisää Savonlinnan joulutarjonnasta.

Kesän tapahtumatarjonta

Etenkin kesäaikaan Savonlinna hurmaa kansainvälisellä mutta kiireettömällä ilmapiirillä. Kesän tapahtumatarjonta onkin vertaansa vailla kun maailmanluokan tähdet esiintyvät Savonlinnan Oopperajuhlilla sekä upeissa konserteissa. Kesäteatterit, viihdekonsertit, opastetut kierrokset, näyttelyt sekä muut seudun tapahtumat tarjoavat jokaiselle jotakin. Elokuussa Savonlinnassa kamppaillaan Norsupallon maailmanmestaruudesta.

Katso kaikki Savonlinnan seudun tapahtumat! 

Tulevia tapahtumia

Alla olevassa listauksessa on Savonlinnan seudun tulevia tapahtumia kronologisessa järjestyksessä. Tehdäksesi täsmällisiä hakuja esimerkiksi ajankohdan tai tapahtuman teeman mukaisesti, selaa tapahtumia tapahtumakalenterista!

Hae yrityksiä ja palveluita

Suosittelemme lisäksi