Joulunaika ja vuodenvaihde Savonlinnassa

#saimaamoments

Tule viettämään joulunaikaa idylliseen pikkukaupunkiin Saimaan rannalle! Koe Wanhan Savonlinnan ja Olavinlinnan joulumarkkinat tai vietä rentouttava valmis joulu tai uusi vuosi hotellissa tai mökissä.

Neljä vinkkiä jouluun!

Paikallista kuusen alle

Osta paikalliset herkut, käsityöt ja muut lahjat! Suosittelemme Wanhan Savonlinnan joulumarkkinoita, joulun Kauppahallia sekä keskustan kivijalkakauppoja.

Nauti kupillinen kuumaa

Nauti kuumat glögit aidossa, sata vuotta vanhassa höyrylaivassa. Viikonloppuisin tarjolla myös pientä purtavaa. Tarjolla myös glögi- ja lounasristeilyjä.

Vietä joulu rentoutuen

Jätä stressi ja kiire muille ja vietä vaivaton, valmis joulu. Perinteisen joulun vietät joko hotellissa palveluiden äärellä tai tunnelmallisessa lomamökissä.

Koe ainutlaatuinen ravintolaelämys

Vietä aikaa turvallisesti, oman porukan kesken lämmitetyissä Talvihuoneissa nauttien yhteisestä ajasta ja maukkaasta ruoasta.

Joulunalusaika ja Tuomaan markkinat

Olavinlinnan Tuomaan Markkinat levittäytyvät Wanhaan Savonlinnaan, jossa palvelevat ihanat käsityöputiikit sekä Linnankadulle levittäytyvät myyntikojut. Wanhaa Savonlinnaa ja Olavinlinnaa koristavat upeat Illumination-valaistukset.

Tutustu tarjontaamme