Alla esimerkki tapahtumakalenterin upotuksesta yrityksen / toimijan omille nettisivuille. Katso myös ohje upotuksen käyttöönottoon »

Sarake kuvilla

Sarake ilman kuvia

Rinnakkaiset isommat kuvat leveämpään palstaan

Yksi iso kuva kapeampaan palstaan

Sarake pyöreillä kuvilla

Sarake viikonpäivillä jaoteltuna

Huom! Tähän määritellään aikaväli, jolla tapahtumia näytetään.

Ohje upotuksen käyttöönottoon

Savonlinnan seudun tapahtumakalenterissa on ominaisuus, jolla voi nostaa tapahtumia ulkopuolisille nettisivuille, esim. yritysten omille nettisivuille tai kuntasivuille.

Esimerkkejä ulkopuolisista kalenteriupotuksista:

Aluesivut:

Museo:

Yritykset ja organisaatiot:

Tämä on ominaisuus, joka kannattaa ottaa käyttöön yritys/toimijatasolla. Upotusten myötä yritysten/toimijoiden ei tarvitse syöttää ja ylläpitää tietoja monessa paikassa, vaan päivitys hoituu helposti yhdestä osoitteesta.

Kun tiedon ylläpitopaikka on seudullinen tapahtumakalenteri, on tapahtuma mahdollista nostaa myös mm. Visit Savonlinnan teemasivuille, erilaisiin nostoihin ja tapahtumalistauksiin, sesonkikampanjoihin ym. Samaa tietoa voidaan lisäksi näyttää yritysten omilla sivuilla, kunnan nettisivuilla tai muulla halutulla sivulla em. esimerkkien mukaisesti.

  • Tapahtuma saa paljon enemmän näkyvyyttä kuin, että tieto löytyy pelkästään yrityksen omilta nettisivuilla ja/tai somesta.

Ominaisuuden käyttöönotto ei maksa mitään eikä ole teknisesti vaativa toteuttaa. Upotuksen saa käyttöön kopioimalla upotuskoodin tapahtumakalenterista ja laittamalla sen omille nettisivuille haluttuun kohtaan.

Apua voi kysyä Nitalta nita@visitsavonlinna.fi, Sarilta sari@visitsavonlinna.fi tai Riihisaaren matkailuneuvonnasta Piialta piia.karjalainen@savonlinna.fi

Tapahtumakalenterin osoite: www.tapahtumat.visitsavonlinna.fi