Olo Center – Kokoustilat yrityksille ja ryhmilleOlo Center

Olo Center – Kokoustilat yrityksille ja ryhmille 5 Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 3 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 3 / 3
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 15 / 16
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 4 / 6

Sertifikaatit

  • D-o-Saimaa
  • tervetuloa-pyorailija

Keskuksemme tarjoaa optimaaliset tilat luovaan työskentelyyn, tuottavuuteen ja yhteistyöhön. Keskittymistä tukevat työskentelytilat, syvää palautumista tukevat huoneet, kaksi keittiötä, puulämmitteinen pihasauna ja ympäröivä luonto mahdollistavat työryhmäsi rentoutumisen ja keskittymisen tavoitteiden saavuttamiseen.

Kokouspaketit

Oletko valmis viemään työryhmäsi yhteistyön seuraavalle tasolle? Tutustu Olo Centeriin, yksityiseen boutique-hotelliin ja sitä ympäröivään puhtaaseen luontoon upean Järvi-Suomen sydämessä.

Ohjelmapalvelut

Asiantuntijoidemme ohjaamat aktiviteetit niin sisä- kuin ulkotiloissa toimivat ideaalina väylänä työryhmän rakentamisessa ja uudistumisessa. Tarjoamme opastuksia mm. luontoaktiviteettien, ryhmädynamiikan ja tietoisen läsnäolon saroilla. Näiden lisäksi Olon ainutlaatuinen äänimatka on unohtumaton kokemus, joka rauhoittaa ja selkeyttää mieltä.

Lisätietoja ohjelmapalveluista

Ravintolapalvelut

Olemme ylpeitä biodynaamisesta puutarhastamme ja sen luonnonmukaisista antimista, jotka ovat muiden paikallisten luomutuottajien ohella keittiömme kulmakiviä. Ruokafilosofiamme korostaa syntytiedon merkitystä, paikallisuutta ja laatua, sekä kokonaisvaltaista ymmärrystä ravintomme vaikutuksista meihin ja ympäristöömme. Valitse työryhmällesi sopiva ateriasuunnitelma ja nauti keittiömme taianomaisesta makumaailmasta, joka yhdistää pohjoismaisen - ja välimerellisen ruokakulttuurin kummankin ainutlaatuisuutta vaalien.

Lisätietoja ravintolapalveluista

Majoituspalvelut

Majoitusvaihtoehtojemme ansiosta erikokoiset ryhmät ryhmät voivat laskeutua täysin tähän idylliseen ympäristöön.

Lisätietoja majoituspalveluista

Kuljetuspalvelut

Kuljetus Savonlinna - Olo Center - Savonlinna 20€/hlö