PaketitOlo Center

Paketit 5 Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva Galleriakuva
Vastuullinen yritys

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.

  • Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta 3 / 3
  • Vaalimme kulttuuriperintöä Vaalimme kulttuuriperintöä 3 / 3
  • Toimimme ympäristöystävällisesti Toimimme ympäristöystävällisesti 15 / 16
  • Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti 4 / 6

Sertifikaatit

  • D-o-Saimaa
  • tervetuloa-pyorailija
Hinnat alkaen 397.00 € / hlö

Olo Center on ainutlaatuinen retriitti- ja elämyskeskus Koloveden kansallispuiston sydämessä, joka on suunniteltu auttamaan sinua yhdistymään luontoon, muihin ihmisiin ja itseesi.

Pakettimme tuovat yhteen Olo Centerin monipuolisuuden yhdeksi lähestyttäväksi kokonaisuudeksi. Palvelumme Ololla sisältävät:
Huoneet ja majoitus syvällä tasolla palautumista varten.
Ravintolamme, joka on valloittava sekoitus välimeren- ja pohjoismaiden ihanimpia makuja valmistettuna oman puutarhan ja luonnon antimista.
Aktiviteetit, jotka kumpuavat vuosikymmenten kokemuksesta ja intohimosta taiteen, sosiaalityön, elämysten fasilitoinnin ja hyvinvoinnin aloilla.

Lisäksi pakettimme sisältävät pääsyn Olo Space -sovellukseen, joka auttaa sinua tahdistumaan sisimpäsi ja Olon kanssa, ennen ja jälkeen vierailusi.

Pakettimme ovat synteesi Olon laajasta tarjonnasta sinun loistosi ja elinvoimasi eheyttämiseksi. Palvelumme on koottu harmonisella tavalla, jossa kokonaisuus ylittää osiensa summan. Asiantuntemuksellamme ja yksityiskohdat huomioivalla harkinnalla loimme neljä pakettia, joista voit valita. Valikoima vastaa monenlaisiin yksilöllisiin tarpeisiin, ja kaikki paketit sisältävät mahdollisuuden joustavuudelle ja spontaanisuudelle. Ja jos mielessäsi on jotain, mitä valmiit paketit eivät kata, olemme iloisia räätälöimään sinulle ainutlaatuisen kokonaisuuden.

Tarjolla olevat paketit ovat: ”Embodied”, ”Couples Flow”, ”Wilderness” ja ”Being”. Olitpa sitten etsimässä seesteisyyttä ja rauhaa, seikkailua ja jännitystä, kipinää suhteeseesi tai näiden yhdistelmää, löydät paketeistamme sinulle sopivan vaihtoehdon.

Varaa nyt täydellinen Olo-kokemuksesi osoitteessa:
https://www.olocentre.com/packages.